12 idei spectaculoase pentru bai moderne

50 vizualizari
bai moderne
Distribuie pe

Din moment ce designul salilor de baie a evoluat atat de mult in ultimul timp, va prezentam cateva obiecte destinate acestei incaperi care este necesar sa ofere tot confortul posibil, dar totodata, sa aiba si un design placut, care sa se incadreze in aspectul general al casei.

Colecţia Outline designed by MayaDesign Studio pentru Ceramica Althea vine în multe combinaţii de culori, scoţând în evidenţă părţile mai rar văzute din mobilierul de baie.

 

Karim Rashid ne oferă o privire de ansamblu asupra accesoriilor viitorului. În parteneriat cu Saturn Bath Company din Coreea, acesta a creat o colecţie în care se joacă cu culorile şi formele, ducând obiectele sanitare la un nou nivel.

 

 

 

Nu puteţi greşi nici dacă alegeţi designul minimalist, cu căzi rotunde sau pătrate de la Colacril’s Atmosfere+PLUS Collection. Cu sediul în Italia, această companie proiectează piese frumoase, simple și moderne de baie care sunt atemporale.

 

 

De la Il Bagno Bandini vine colecţia Atmosfera pentru cei care doresc multă culoare în baia lor. Culoarea ultra luminoasă a mobilierului verde/galben, precum şi liniile sale curbe nu vor deveni niciodată plictisitoare. Există şi varianta pe portocaliu, pentru cei care preferă alte tonuri.

 

 

 

Singurul lucru de spus despre acest lavoar cu aspect de eroziune Erosion Sink from Gore Design Co. este că este pur şi simplu remarcabil. Va rămâne unul dintre design-urile cele mai apreciate, chiar şi peste timp.

Colecţia Crystal Collection de la Olympia Ceramica este formată din corpuri albe de porțelan, pe a căror faţetă este adăugat un detaliu geometric neașteptat.

Colecţia Splash de la Disegno Ceramica este numită în mod corespunzător. Lavoarele şi căzile de duş colorate sunt disponibile în alb, galben, portocaliu sau verde, și vor adăuga cu siguranță o „pată” de design unic şi culoare băii dv.

 

 

Poate una dintre cele mai estetice căzi de baie este Arne a designerilor Nada Nasrallah şi Christian Horner de la Soda for Rapsel. Inspirat de faimosul scaun în formă de ou al designerului Arne Jacobsen, această cadă curbată este fabricată din rășină titanică.

 

Producătorul italian Wet a introdus un lavoar cilindric tip piedestal, numit Fusion II, proiectat de Jan Puylaert & Mariandrea Zambrano, fabricat din polipropilenă reciclată. Puteţi alege dintre multe culori atractive, precum şi iluminare cu LED opţională.

Colecţia Stealth Collection de la GRAFF ar putea fi cel mai aerodinamic proiectat robinet unghiular de pe piață. Luând detaliile de la avioanele nedetectabile, acest robinet este se adresează cu siguranţă unui spaţiu modern.

 

Poate preferaţi ceva mai decorativ? Toaletele şi bideurile Mosaiko de la Ceramica Stile sunt realizate manual, având dispus un model tip grilă modern, în orice culoare doriţi (platină sau liliachiu poate?).

 

 

Şi ultimul dar cu siguranţă nu cel din urmă, este „baia verticală” Vertebrae® de la Design Odyssey Co. care dispune de șapte piese rotative. Aceasta constă din două duşuri, rezervor cu oglindă, lavoar, toaletă, toate rotindu-se pe o „coloană vertebrală” centrală. Dacă locuiţi într-un spaţiu restrâns sau nu trăiţi după reguli, acest lucru ar putea fi pentru dv.

 

 

 

Sursa

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video