Cele mai luxoase 10 bai de hotel din lume

248 vizualizari
Cele mai luxoase 10 bai de hotel din lume
Distribuie pe

Atunci cand rezervam o camera de hotel, cei mai multi dintre noi suntem interesati de locatia hotelului, de aspectul piscinei, poate de calitatea restaurantului...dar de toaleta ce spuneţi?
De la casa de sticla din Botswana la £ 15.000 pentru o noapte la Paris. Există unele hoteluri în lume care merită rezervate doar pentru facilităţile oferite spaţiului băii. Iată care sunt cele mai surprinzătoare astfel de hoteluri.

Lion Sands Game Reserve, Africa de Sud
O baie cu privelişte! Să locuieşti într-o asemenea casă din copac din Africa de Sud va fi cu siguranţă o experienţă de neuitat. Nu vă faceţi probleme de prezenţa altor persoane prin preajmă, va fi o experienţă cu adevărat retrasă, iar preţul porneşte de la £ 608 /persoană/ noapte.

Four Seasons Hotels, Paris
Elegantul hotel Four Seasons Hotel George V din Paris are o baie Penthouse, potrivită pentru un rege. Cabina de duş supradimensionată, deși impresionantă, este umbrită de elementul central al camerei: o frumoasă cadă de baie cu jeturi și sistem de terapie prin culoare. Aici preţul porneşte de la £15.229 /noapte.

Un apartament cu vedere la mare: Serenity Villa din cadrul Hotelului Four Seasons Seychelles are o cadă adâncă împrejmuită de pereţi de sticlă, care face să pară ca și cum baia este una cu piscina infinită privată. Duşurile de interior/exterior completează apartamentul luminos, care oferă privelişti incredibile ale Oceanului Indian şi pădurilor tropicale. Preţ de la £1.161/noapte.

Ritz Carlton, Hong Kong
Jacuzzi-ul supradimensionat al Ritz Carlton Suite din cadrul Ritz Carlton Hong Kong se bucură de o privelişte spectaculoasă. După ore întregi de explorare a zgomotosului Hong Kong, oaspeții se pot bucura de confortul acestui jacuzzi supradimensionat, sau de dușul cu efect de ploaie din pădurea tropicală, bucurându-se în acelaşi timp de panorama spectaculoasă a orizontului oraşului. De la £3.165/persoană/noapte.

Sanctuary Baines’ Camp, Botswana
Faceţi baie la lumina stelelor: "Baia de stea" din Sanctuary Baines’ Camp din Botswana este experienţa supremă a băii cu spumă...care vă va costa de la £ 936 pe noapte.

Il Salviatino, Florenţa
Un refugiu Renascentist: La Il Salviatino din Florenţa, piesa centrală a apartamentului Affresco este cada de baie unică de sine stătătoare din piatră antică. Un apartament cu siguranţă pentru iubitorii de artă, camera dispune de o uluitoare frescă Bruschi din 1886 și de două tablouri ulei pe pânză de Gabriel van der Leeuw. De la £ 1.410 pe noapte.

Banyan Tree, Shanghai
Panorama oraşului: Apartamentul Shanghai Panorama Oasis al Banyan Tree este dotat cu o baie imensă, cu vedere peste râul Huangpu. De la £ 269 pe noapte.

Foxhill Manor, Cotswolds, Anglia
Nu este nevoie să împărţiţi nimic, pentru că apartamentul Oak al Foxhill Manor are două căzi de baie. Ambele sunt orientate spre ferestrele mari, astfel încât oaspeții pot admira peisajul din jur în timp ce savurează o șampanie și uită de griji. Utilizarea exclusivă a conacului începe de la £ 3.500 pe noapte.

Shangri-La, Londra
O privelişte asupra Londrei: Camera Iconic City View din cadrul hotelului Shangri-la oferă privelişti magnifice ale capitalei. Aici puteţi face o baie cu vedere la Tamisa, Tower Bridge și Westminster. De la £ 575 pe noapte.

Fujiya Inn, Japonia
Simplitate: Fujiya Inn, situat în Yamagata, Japonia, își propune să "creeze un mediu în care se poate odihni atât trupul cât și spiritul". În timp ce alte băi tind să se laude cu vederi spectaculoase și facilități supradimensionate, băile Fujiya Inn sunt despre stilul senin. Băile dispun de corpuri din bambus, cu o cadă simplă. De la £ 280/persoană/noapte.

Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island, Australia
Izolare: Osprey Pavilion a hotelului Southern Ocean Lodge din Kangaroo Island, Australia are o cadă sculptată manual din granit, plasată în faţa ferestrelor de mari dimensiuni, din podea până în tavan. Alte facilităţi sunt pardoseala de calcar încălzită şi duşul cu efect de ploaie. Această locaţie retrasă se bucură de vederi panoramice asupra Kangaroo Island. De la £ 1,060 /persoană/noapte.

Sursa
 

Share This

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video