Amenajari

13 Idei de lavoare moderne si creative

  • Published in Amenajari
  • Hits: 2705

Alegerea lavoarului potrivit este poate cea mai importanta parte atunci cand decoram baia. Deoarece mare parte din timpul petrecut in baie il petrecem chiar deasupra chiuvetei.

Va prezentam mai jos cateva din cele mai creative modele de lavoare, intre care veti gasi una pe placul vostru. Modelele prezentate sunt destul de recente, si cu siguranta putem spune ca ele aduc ceva nou.
 
Axolute Sink by Axolute Design
Lavoarul Axolute duce minimalism la astfel de extreme, incat indeparteaza chiar si teava de scurgere. Insa nu va asteptati la ceva magic. Secretul este tehnologia patentata "Sifon orizontal integrat" ("Horizontal Integrated Siphon"), sau alt fel de a spune scurgere orizontala.
 Guitar Sink by Pearidge Concrete & Crafts
Potrivit designerului acestei piese, povestea din spatele acestui lavoar este: "Clientul a dorit un lavoar pentru utilizare in aer liber si dorea un obiect personalizat. Acesta este un lavoar în aer liber asezat pe un dulap rustic personalizat, realizat din lemn reconditionat, provenit de la case vechi. Are o lungime de aprox. 2.50m si mult spatiu disponibil pe blat". 
Wing by Ludovico Lombardi
Wing este un lavoar cu o geometrie dinamica continua inghetata in tranzitia sa intre planurile vertical si orizontal. Soliditatea materialului si sinuozitatea formei sunt generate cu o simulare dinamica a unui corp supus gravitatiei.


 
Ammonite Washbasin by HighTech
Inspirat de frumusetea arhaică a amonitelor, acest design unic demonstreaza calitatile organice ale betonului.Arctic Bathroom by KO+KO architectsBronze Spoon Sink by Philip Watts Design


Mosaic Tile Sink with Backsplash by Philip Watts Design


Floral Bathroom Sink from Decormarmi


Lavoar de inspiratie topografica by Bendik K.

 
Motif Basin by OMVIVOWater Map by Julia Kononenko
Un lavoar din lemn sub forma unei harti topografice in care apa curge prin conducte intocmai ca si canalele fluviale.


 
The Follo Bathroom Washsystem by Will MacCormac
"Suprafata solida" termoformata si fibra de carbon. Fara tevi vizibile, suprafata cu auto-drenare. Aspectul de design liniar contine o functie atat vizuala cat si fizica.Natural Stone Sinks by Stonebasin
Aceste lavoare originale din piatra naturala sunt atragatoare si autentice. Chiar dacă culoarea lor difera de la un model la altul, esenta lor este aceeasi: frumusetea naturala bruta.


 
Si inca ceva. Atunci cand alegeti noul model de lavoar, nu uitati ca toti cei din casa il vor folosi :-)
 

Share This

 

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles