Faceti cunostinta cu profesia aflata in cea mai rapida crestere din America

24 vizualizari
technician de turbine eoliene
Distribuie pe

Este un moment prielnic pentru a deveni technician de turbine eoliene

Știm că în SUA energia eoliană a crescut într-un ritm fantastic, ajungând la 70 gigawati (GW) putere instalată în luna decembrie 2015, iar previziunile sunt foarte optimiste pe mai departe. Având peste 50.000 turbine eoliene instalate, există o mulţime de operaţiuni de făcut, pe lângă activităţile de întreţinere.

Faceți cunoștință cu profesia aflată în cea mai rapidă creștere din America: tehnician turbine eoliene, conform Biroului de Statistică al Muncii din cadrul Departamentului Muncii al SUA.
Departamentul Muncii al SUA a anunţat recent că se aşteaptă la o creştere cu 108% în următorii 10 ani în acest domeniu. Adică o creştere de două ori mai mare decât profesia aflată pe locul 2 ca răspândire, occupational therapy assistant.

Tehnicienii de turbine eoliene sunt doar un aspect pe lângă multe altele care ţin de energia eoliană, iar toate aceste profesii vor cunoaşte o dezvoltare remarcabilă în anii următori, aşa cum susţine Departamentul de Energie al SUA care susţine că energia eoliană ar putea genera până la 380.000 de locuri de muncă până în 2030.

 
 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video