20 ani Nobel in Romania

412 vizualizari
Nobel 20 ani
Distribuie pe

Firma italiana NOBEL din Milano produce echipamente de tratare a apelor primare, pentru circuite termice si/sau sanitare. De la filtre pana la instalatii de dozare a diversilor aditivi, de la statii de dedurizare si demineralizare pana la instalatii de osmoza inversa, produsele NOBEL sunt raspandite pe intreg teritoriul tarii, la beneficiari din cele mai diferite domenii de activitate.
Daca la inceputul anilor ‘90 marea majoritate a echipamentelor NOBEL furnizate in Romania au fost statii de dedurizare, destinate tratarii apei pentru instalatii de incalzire, treptat, gama lor s-a extins, ajungandu-se la instalatii de potabilizare, sisteme de tratare prin osmoza inversa si instalatii complexe, adaptate unor proiecte specifice.

In acest an se implinesc 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca a echipamentelor de tratare a apei produse de firma italiana NOBEL din Milano. 

Pentru a sarbatori acest eveniment, reprezentantul tehnic si comercial exclusiv in Romania, ASCOMI TRADE COMPANY, a organizat o intalnire festiva, ce a avut loc la Restaurantul MARSHAL din Capitala. Au participat o serie de distribuitori ai produselor NOBEL si colaboratori ai ASCOMI din toata tara, fosti si actuali membri ai echipei ASCOMI TRADE COMPANY, in frunte cu Directorul general al firmei, Dl. Victor Cucu si conducerea NOBEL, respectiv Dnii Carlo Strino si Giorgio Da Dalt.

A fost o ocazie minunata pentru a ciocni o cupa de sampanie si a savura preparatele culinare deosebite ale restaurantului, depanand in acelasi timp amintiri si facand planuri pentru viitor.
Tarziu in noapte, spre incheierea petrecerii, Dnii Victor Cucu si Carlo Strino au tinut cate un scurt discurs, multumind participantilor. Cu promisiunea unei noi intalniri, s-a taiat tortul festiv si s-a deschis o sticla Jeroboam de Spumante Arunda-Vivaldi Brut.

ASCOMI TRADE COMPANY
Str. Lanariei 140, sector 4
Bucuresti 040328, Romania
tel. +40 21 3350290
fax. +40 21 3356399
email: office@ascomi.ro
www.ascomi.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video