Eneria Romania aduce pe piață noile generatoare pe bază de hidrogen GEH2

494 vizualizari
generatoare de energie pe bază de hidrogen GEH2
Distribuie pe

Energie cu emisii zero

Eneria Romania, divizia Bergerat Monnoyeur specializată în soluții de producere a energiei, aduce pe piața locală inovatoarele generatoare de energie pe bază de hidrogen GEH2. Acest model de generator, cu o putere de 100 KW, garantează zero emisii de CO2 și NOx și este silențios. Utilizarea unor surse nepoluante de energie este vitală în multe sectoare de activitate vizate de normele europene de decarbonizare. Generatoarele pe bază de hidrogen devin tot mai utilizate pe măsură ce prețul hidrogenului verde scade, iar opțiunile de alimentare cresc. Conform unui raport actual,costul de producție al hidrogenului se reduce cu circa 50% până în 2030, ajungând la mai puțin de 2 dolari/kilogram.

Generatoarele GEH2 sunt produse în Franța de către Eneria, au o capacitate de 100 KW și pot fi grupate în serii de maxim 10 pentru a genera până la un megawatt de putere. Prin intermediul Eneria Romania, aceste generatoare vor putea fi achiziționate sau închiriate, echipamentele fiind deja disponibile comercial. Eneria Romania asigură servicii complete de punere în funcțiune și mentenanță prin intermediul propriei echipe de tehnicieni certificați.

Alături de eliminarea emisiilor de noxe, generatoarele cu hidrogen GEH2 distribuite de Eneria au un nivel de zgomot foarte redus și o mentenanță simplificată, ceea ce permite utilizarea lor atât în zone urbane aglomerate, cât și în locuri izolate. Sunt la fel de ușor de instalat și de pus în funcțiune ca un grup electrogen tradițional, fiind necesară doar respectarea unor reguli suplimentare pentru depozitarea hidrogenului. Anul trecut, Netflix a testat cu succes utilizarea generatoarelor GEH2 ca sursă principală de alimentare a unui platou de filmare în Franța, pentru 12 ore.

Jean Kodische

"Oferim companiilor din România oportunitatea de a funcționa într-un mod "zero emisii", chiar și în locuri unde accesul la rețeaua de energie nu este posibil, unde natura trebuie protejată sau legislația limitează emisiile de CO2 și noxe. Generatoarele GEH2 sunt produse în Franța și respectă cele mai stricte reguli de calitate și siguranță. Pot fi utilizate în orice activitate desfășurată în zone cu restricții de emisii poluante sau fără racordare la rețea, atât cu caracter permanent, în centre de date, porturi, cât și temporar la concerte sau pe șantiere. Clienții noștri le pot achiziționa sau închiria, împreună cu toate serviciile necesare," afirmă Jean KODISCHE, Director Eneria Romania.

În România, sunt vândute și instalate anual peste 1000 de generatoare diesel noi cu puteri de peste 10kW. GEH2 poate înlocui cu succes un generator diesel tradițional oferind o amprentă la sol și o putere similară, dar o eficiență mult mai bună. GEH2 integrează pile de combustie cu hidrogen de ultimă generație marca Toyota, ceea ce îi conferă fiabilitate și o durată de viață record, reducând astfel costurile de întreținere.

Săptămâna aceasta echipa Eneria a participat la evenimentul DATACENTER FORUM organizat de Tema Energy, iar în perioada 19-21 mai va expune grupul electrohidrogen GEH2 la POLIAUTOFEST, un festival dedicat automobilelor, transportului și logisticii.

Eneria Romania este o divizie a Bergerat Monnoyeur România, specializată în soluţii la cheie pentru producerea de energie electrică, optimizarea mixului energetic și decarbonizarea activității. Prin echipele de service și mentenanță, Eneria Romania garantează excelența operațională a instalațiilor clienților. Compania este prezentă pe piață încă din 2000. Pentru mai multe informații accesați: www.eneria.ro 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video