Libra Internet Bank lansează Creditul Solar pentru achiziționarea panourilor solare

38 vizualizari
Creditul solar
Distribuie pe

Libra Internet Bank anunță azi, 25 ianuarie, lansarea Creditului Solar, produsul bancar prin care persoanele fizice pot primi până la 70 mii de lei finanțare pentru a-și achiziționa panouri solare. Acțiunea se înscrie în strategia băncii de susținere activă a producției de energie regenerabilă din România și pune accent pe dezvoltarea locală a pieței prosumatorilor, în scopul creșterii sustenabilității consumului național de energie.

Finanțarea poate fi accesată în sucursalele băncii (până la 70 mii de lei) sau 100% online (până la 30 mii de lei), fiind destinată acoperirii cheltuielilor aferente achiziției și montajului panourilor solare. Procesul de aplicare online este unul simplu și rapid, cu semnare electronică și fără drumuri la bancă.

„Producția de energie verde este mai importantă ca oricând. Creditul Solar este soluția practică prin care sprijinim oamenii să investească în eficientizarea costurilor la energie, prin achiziția de panouri solare. Pe lângă numeroasele argumente de mediu, aceste investiții vin la pachet cu două mari avantaje: se amortizează singure și reduc semnificativ valoarea facturilor de electricitate”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Principalele documente necesare sunt contractul de proprietate și contractul de achiziție panouri solare semnat cu furnizor specializat. Perioada de acordare a finanțării este de până la 5 ani. Primul partener al băncii în acest proiect este Ener.ro, site specializat în panouri solare. Mai multe detalii pot fi consultate aici.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

Credit pentru panouri solare

Dobanda: IRCC+6,50%

Perioada: pana la 5 ani

Valoare:
Online: intre 10.000 - 30.000 lei
In sucursala: intre 10.000 - 70.000 lei

Documente necesare:
Contract de proprietate
Contract de achizitie panouri solare semnat cu furnizor specializat

Partener recomandat:
www.ener.ro

 

Exemplu reprezentativ: Pentru un credit de 30.000 lei, pe o perioada de 5 ani, in rate lunare egale, cu o dobanda variabila compusa din IRCC + marja bancii de 6,5%, rata lunara va fi de 670 lei, rezultand o dobanda anuala efectiva (DAE) de 12,91% suma de plata la sfarsitul perioadei de creditare fiind 40.223 lei.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 40.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 35.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.000 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video