RoEnergy România, Târgul Prosumatorilor, a dat startul înscrierilor!

154 vizualizari
RoEnergy 2023
Distribuie pe

roenergy2023

  •  În România urmează al doilea val al Regenerabilelor. Prima ocazie: 4-6 octombrie 2023, la Târgul RoEnergy România, Timişoara, ediția a VI-a
  • Companiile și persoanele fizice se grăbesc să prindă un loc din ,,tortul” Regenerabilelor

Mediul de afaceri şi autorităţile clamează la unison intrarea României în valul al doilea al regenerabilelor: în timp ce, în 2022, au fost emise autorizaţii de înfiinţare pentru noi capacităţi de 880 MW, iată, în acest an, doar în primele două luni, conform ANRE, au fost avizate cereri pentru 200 MW. În ceea ce priveşte prosumatorii, noua vedetă în domeniul energetic, după cum îl numesc analiştii, se estimează că, până în 2030, unul din 10 consumatori ar putea deveni prosumatori, iar pentru 2023, se aşteaptă ca numărul acestora să treacă de 100.000.

Anul 2023 se anunţă a fi unul ocupat nu doar de investiţii în energia solară ( sisteme rezidenţiale şi parcuri), la orizont apărând, deopotrivă, planuri ambiţioase pentru sectoarele eolian, biomasă, biogaz şi hidroenergie. Spre deosebire de anii precedenţi, în 2023, dar şi în anii următori, avem la dispoziţie multiple căi de finanţare, pentru sectorul privat, public, de la autohtonul Casa Verde Fotovoltaice, destinat rezidenţiabililor, până la fonduri private şi fonduri europene considerabile.

În acest context, continuarea organizării Târgului RoEnergy România , menit să sprijine tranziția spre o economie verde prin facilitarea contactelor dintre producători / furnizori de tehnologii nepoluante și consumatori, este aşteptată mai mult ca niciodată.

După o întrerupere cauzată de pandemie, cu o experienţă de peste 12 ani, Târgul Internaţional RoEnergy România îşi reîncepe seria evenimentelor cu ediţia de Timişoara, care va avea loc în perioada 4-6 octombrie 2023, la Pavilion Expovest (Calea Lugojului, 7). Astfel, Platforma de promovare Nr. 1 a energiilor regenerabile în România, Târgul României pe Regenerabile ajunge la ediţia VI-a de Timişoara, după ce a susţinut alte VIII ediţii de Bucureşti.

Cât costă un stand expozițional?

Doriți să beneficiati de o poziție privilegiată a standului companiei dvs. la Târg? Cea mai înţeleaptă opțiune este să vă rezervați din timp un stand. Solicitați chiar acum o Ofertă de preț, fără nici o obligație, la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu. Mai multe detalii pe http://timisoara.roenergy.eu

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video