Saint-Gobain RomÂnia PRIMEȘTE CERTIFICAREA „ANGAJATOR DE TOP” PENTRU AL 8-LEA AN CONSECUTIV

130 vizualizari
1
Distribuie pe

Saint-Gobain România a primit certificarea „Angajator de Top” pentru  al  8-lea  an  consecutiv.  
La  nivel  global,  Grupul  Saint-Gobain a fost desemnat „Angajator de Top” pentru al 9-lea an consecutiv, fiind una dintre cele 17 companii din întreaga lume care au primit această recunoaștere din partea Top Employers Institute.

„ADN-ul Grupului Saint-Gobain stă la baza misiunilor noastre, a acțiunilor socio-ecologice și a angajamentului față de cele peste 160.000 de femei și bărbați care întruchipează valorile noastre. A lucra pentru Saint-Gobain înseamnă a contribui zilnic la construirea unei lumi mai sustenabile și mai incluzive. Conform celui mai recent sondaj intern anual privind gradul de implicare globală, 89% dintre angajați au afirmat că sunt mândri să lucreze pentru Grup. Certificarea „Angajator de Top Global" atestă aceste angajamente concrete și incontestabile. Această certificare este, de asemenea, rezultatul eforturilor constante ale echipelor noastre, în special în domeniul resurselor umane, pentru a sprijini angajații noștri din întreaga lume.” (Claire Pedini, Vice-Președinte Senior, Resurse Umane și Responsabilitate Socială Corporativă a Grupului Saint-Gobain)
„Această certificare reprezintă o confirmare a angajamentului față de echipele noastre și a efortului constant de a oferi un mediu de lucru pozitiv și motivant. La Saint-Gobain, ne mândrim nu doar cu performanțele profesionale ale angajaților noștri, ci și cu starea lor de bine și dezvoltarea personală." (Smărăndița Schnel, Director Resurse Umane, Saint-Gobain România)
Dintre cele 20 de criterii analizate, Saint-Gobain a făcut progrese semnificative la 13 dintre ele, 8 înregistrând o creștere de cel puțin 3%, inclusiv performanța (+8,51%), învățarea (+8,39%), mediul de lucru (+8,16%), cariera (+7,60%) și leadership-ul (+7,29%).
Cele mai performante criterii sunt cele care ne ghidează acțiunile pe termen lung: 

  •      „Etică și integritate” (100%), în conformitate cu Principiile de Conduită și Acțiune formalizate într-un document aplicabil pentru fiecare nou angajat al Grupului;  
  •      „Scop și valori” (98,86%), susținut de scopul nostru „MAKING THE WORLD A BETTER HOME”; 
  •    „Învățare” (94,94%), ceea ce ilustrează eforturile continue ale Grupului de a sprijini echipele în dezvoltarea competențelor. În fiecare an, peste 100.000 de angajați beneficiază de cel puțin un curs de formare la Universitatea Saint-Gobain;
  •     „Brandul de angajator” (91,38%), susținut de promisiunea de angajator, construită împreună cu echipele Saint-Gobain din întreaga lume: „Oriunde te-ai afla, lasă personalitatea ta unică și valorile noastre să te ghideze pentru a construi o lume mai sustenabilă.”.

Această certificare confirmă, de asemenea, rezultatele sondajului de satisfacție a angajaților me@Saint-Gobain, derulat în 2023, potrivit căruia 93% dintre angajații din România sunt mândri să lucreze la Saint-Gobain, iar 90% recomandă compania ca fiind un loc bun de muncă.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 10.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 19.925 RON
Data publicarii:

Video