AHR Expo 2013 a doborat toate recordurile sud-vestice

58 vizualizari
AHR Expo 2013
Distribuie pe

Cea de-a 65-a editie a AHR Expo care a avut loc in perioada 28-30 ianuarie la Dallas, Texas a inregistrat patru noi cifre record in privinta expozitiilor sud-vestice. Peste 51.000 participanti (33.891 vizitatori) au impanzit culoarele centrului expozitional Dallas Convention Center pentru a vedea ultimele produse si tehnologii expuse de catre 1.951 companii expozante, pe o suprafata de 397.000 mp. Recordurile anterioare au fost stabilite de editia AHR Expo 2007 care a avut loc tot in Dallas.

“Suntem foarte incantati de numarul de participanti si de entuziasmul care a insotit evenimentul. Pavilioanele au fost aglomerate in toate cele trei zile ale expozitiei”, afirma Clay Stevens, Presedintele International Exposition Company care produce si administreaza AHR Expo. Aceleasi sentimente sunt impartasite de Kevin Stamets, Director Strategic Marketing al Trane: “Expozitia a fost incredibila, nu ne-am imaginat ca vom fi blocati in stand timp de doua zile”, sau de catre alti participanti, care au raportat o participare de succes, inregistrand o multime de noi oportunitati de afaceri.

Pe langa activitatea de la standuri, in cadrul celui mai mare eveniment din domeniul HVAC au avut loc peste 100 sesiuni educationale, trei aule cu prezentari de noi produse si tehnologii, o expozitie dedicata controlului si automatizarilor pentru cladiri, un centru prezentare software si a 11-a editie a decernarii premiului pentru produsul anului, acordat anul acesta companiei Rheem Manufacturing Company. “Credem ca entuziasmul inregistrat este de bun augur pentru perspectivele economice ale industriei HVACR in ansamblu si pentru urmatoarea editie a AHR Expo 2014, 21-23 ianuarie care va avea loc in New York”, a adaugat dl. Stevens.

Compania Rheem Manufacturing a castigat premiul AHR Expo Product of the Year 2013
Rheem Manufacturing Company a fost desemnata castigatoarea premiului AHR Expo Product of the Year 2013, pentru unitatea sa rooftop H2AC, un sistem integrat pentru productie aer conditionat si apa calda, pentru restaurante. Primul sistem integrat de acest gen, pentru restaurante full-service. Prin inlaturarea caldurii din restaurant si folosirea acesteia la producerea apei calde, acest sistem unic contribuie la economii semnificative privind costul energiei. Cu unitatea rooftop H2AC de la Rheem, eficienta este imbunatatita semnificativ datorita recuperarii caldurii din procesul aerului conditionat si utilizarii acesteia la pre-incalzirea apei, in locul irosirii ei. Rheem a fost castigatoarea Premiului pentru Inovatie la categoria Racire.

Programul decernarii premiilor, organizat de ASHRAE, AHRI si AHR Expo isi propune recunoasterea celor mai inovatoare si utile produse dintre sutele de produse expuse la AHR Expo. Produsele inscrise sunt apreciate in functie de designul inovator, aplicatii, impactul pe piata si valoarea pentru industria HVACR. Premiile promoveaza si incurajeaza dezvoltarea noilor produse la zece categorii majore: Automatizari pentru cladiri • Racire • Cladiri Verzi • Incalzire • Calitatea Aerului Interior (IAQ) • Refrigerare • Software • Unelte & Instrumente • Ventilatie • Instalatii apa.
“Felicitam compania Rheem si castigatorii premiilor AHR Expo Innovation Awards. Aceste companii merita recunoasterea pentru produsele inovatoare pe care le creeaza, produse care îmbunatatesc mediul în care muncim si traim, facandu-l mai sanatos si mai confortabil, utilizand mai putina energie”, a adaugat dl. Clay Stevens.

Despre AHR EXPO

Fiind cea mai ampla si cuprinzatoare expozitie dedicata explusiv domeniului HVACR, AHR Expo atrage mii de participanti din toate fatetele industriei, incluzand antreprenori, ingineri, dealeri, distribuitori, angrosisti, OEM-urile, arhitecti, constructori, operatori la instalatii industriale, proprietari si administratori de instalatii industriale, agenti si reprezentanti.
Din 1930, AHR Expo este cea mai buna resursa pentru profesionistii HVACR de a afla noi produse, noi idei si servicii. Este un eveniment interactiv care prezinta un spectru larg de echipamente, sisteme si componente. Acest forum unic din domeniul industriei creeaza un mediu de marketing dinamic, de neegalat in marime si scop de catre nici un alt eveniment de acest gen.
AHR Expo este organizata si administrata de International Exposition Company, 15 Franklin Street, Westport, CT 06880; telephone: 203-221-9232; fax: 203-221-9260; e-mail: info@ahrexpo.com; website: www.ahrexpo.com

 

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video