Conferinta Internationala de Arhitectura INGLASS 2013. Prof. Wolf D. Prix: ”Don’t worry, in two days tomorrow will be yesterday”

54 vizualizari
Conferinta Internationale de Arhitectura INGLASS 2013
Distribuie pe

Cea de-a treia editie a Conferintei Internationale de Arhitectura INGLASS prezinta infatisari ale sticlei, constructii din sticla si sisteme de fatade. Evenimentul se adreseaza intregii industrii a sticlei, arhitectilor, inginerilor proiectanti, producatorilor de sticla, procesatorilor, furnizorilor de echipamente si utilizatorilor finali.

Structura evenimentului: conferinta
Tematica generala: glass and glass construction, architecture and engineering, facade systems and solar energy
Program: sesiuni plenare, sectiuni specializate
Target: arhitecti, ingineri constructori proiectanti de structuri, producatori de sticla, procesatori, companii de specialitate.

 

Invitat special: Prof. Wolf D. Prix, co-fondator, Director de Design si CEO COOP HIMMELB(L)AU, AUSTRIA
Pentru prima oara in Romania, Profesorul Prix va vorbi la Bucuresti, in calitate de invitat special al celei ce-a treia editii a Conferintei Internationale de Arhitectura INGLASS, despre cele mai recente proiecte si despre viitorul arhitecturii. Titlul prezentarii: ”Don’t worry, in two days tomorrow will be yesterday”.
INGLASS face parte din seria evenimentelor internationale initiate in 2010 de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, cu scopul de a promova excelenta in domeniul arhitecturii.

Partener principal: Guardian Glass.
Pentru pachete de participare, informatii sau inscrieri: bogdan.romaniuc@abplus.ro
Website: www.ieglass.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video