CONTRACTOR 2013: Ruxandra CIACOI prezinta proiectul de instalatii de la Crystal Tower

215 vizualizari
crystal tower Ing. Ruxandra Ciacoi
Distribuie pe

Ing. Ruxandra Ciacoi va fi speaker in cadrul Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania CONTRACTOR 2013 si va sustine pe 27 mai prezentarea proiectului de instalatii de la Crystal Tower (arhitect: Adrian Spirescu, Marele Premiu al Anualei de Arhitectură Bucuresti, 2012).
Ruxandra Ciacoi este inginer proiectant de instalatii si Director General al SC TEHNOCLIMA SRL, companie specializată in proiectare, consultanta in proiectare si executie pentru lucrari de incalzire, ventilatie, climatizare si sanitare.

Printre lucrarile de referinta realizate de Ruxandra Ciacoi se numara: instalatii de incalzire, ventilare si climatizare Complexuri industriale PHARE, formate din: Cladiri administrative de birouri si bransamente anexe: Barlad, Turnu Magurele, Agapia, Gura Humorului, Pascani; instalatii de incalzire si climatizare sedii Eurial Invest, importator Peugeot: Pantelimon, Ploiesti, Cluj, Alba Iulia; instalatii de climatizare, ventilare Muzeul National de Istorie a Romaniei; instalatii de ventilare, climatizare si incalzire Ministerul Culturii si Cultelor; instalatii de ventilare, climatizare si incalzire Opera Nationala Bucuresti; instalatii de incalzire, ventilare si climatizare centre medicale International Healthcare Systems: Braila, Calarasi, Focsani, Galati; Centrul Comercial Promenada Mall; Clinica Gral Medical – Sali de operatii, cabinete medicale, saloane pacienti; Airport City Park - Bucharest Otopeni, cu o suprafata construita de 34.000 mp si o suprafata desfasurata de 3,8 ha.

 

 

 

 

 

Singurul eveniment din 2013 dedicat Antreprenorilor si Proiectantilor de Instalatii
Peste 200 de antreprenori de instalatii, proiectanti de instalatii si companii din industrie vor participa pe 27 si 28 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, la Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii din Romania, CONTRACTOR 2013. Prima editie CONTRACTOR a reunit in noiembrie 2012 la Bucuresti peste 150 de antreprenori de constructii si liderii organizatiilor internationale din industrie.
CONTRACTOR face parte din seria expoconferintelor de antreprenoriat si arhitectura organizate de ABplus Events. INGLASS a deschis pe 5 martie evenimentele specializate din acest an, cu peste 300 de arhitecti si companii.
Mai multe despre Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii din Romania pe www.instalatii.contractor.com.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video