Hexonic la Green Energy 2023

61 vizualizari
Hexonic la Greeen Energy
Distribuie pe

După patru ani plini de noi parteneriate, sute de întâlniri și noi prietenii, după câțiva ani marcați de pandemia care a afectat întreaga lume și războiul din Europa care a schimbat întregul lanț de aprovizionare, Hexonic CZ are placerea sa va anunte ca in perioada 29.03.-01.04.2023 vom fi prezenti in Inter Expo Center, Sofia, Bulgaria cu ocazia Architectural Building Week.

Vom fi prezenți la targul și conferința Green Energy. Cu această ocazie vom prezenta în premieră mondială noul recuperator de caldura DNA ECO, echipament proiectat să lucreze cu volume mari de gaze arse și abur de joasa presiune.

recuperator de caldură

Pe langa DNA ECO drept atracție principală, Hexonic CZ vă va prezenta deasemenea ăi alte modele din portofoliu, cum ar fi schimbatoare de caldură cu plăci brazate, cu plăci și garnituri, shell&coil și modelele tubulare pentru piscine.

Softul de selecție Cairo va fi disponibil gratuit. Cu ajutorul lui veți putea face selecții pentru aproape toate probusele din gama noastră.

Prezentarea oficială a celor mai noi produse și a planurilor pentru acest an va avea lor pe 29.03.2023 la ora 15:00. După prezentare vom avea organizat un mic cocktail, urmand să continuam discuțiile la stand. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video