IEE 2013 INFO Day Romania

143 vizualizari
Info Day IEE Romania 2013
Distribuie pe

INSPE - Institutul de Studii si Proiectari Energetice S.A. va gazdui vineri, 15 februarie 2013, evenimentul Info Day IEE Romania, sediul ISPE, Amfiteatrul Academician Martin Bercovici
Ministerul Economiei, impreuna cu ISPE - Institutul de Studii si Proiectari Energetice si AEEPM – Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului, au placerea de a va invita la prezentarea programului ENERGIE INTELIGENTA-EUROPA (IEE) 2013 lansat in 13 decembrie 2012 de catre Comisia Europeana, prin Agentia Europeana pentru Competitivitate si Inovare (EACI).

 

Tematica:
• Programul de finantare Energie Inteligenta Europa (IEE) – actiuni prioritare 2013
• Apelul pentru propuneri de proiecte – metodologie; criterii de eligibilitate si evaluare
• Proiecte romanesti de succes realizate/in curs de realizare finantate de IEE la care au colaborat organizatii din Romania.

Principalele domenii co-finantate prin programul IEE-2013 sunt:
• actiuni in domeniul eficientei energetice;
• actiuni in domeniul surselor noi si regenerabile de energie (energie electrica, energie termica si sisteme de racire; bioenergie; informare-educare a consumatorilor pentru o mai buna intelegere a solutiilor de implementare a proiectelor de surse regenerabile);
• promovarea eficientei energetice si utilizarea surselor noi si regenerabile de energie in domeniul transporturilor;
• actiuni integrate (schimb de experienta intre autoritatile locale si sprijinirea acestora pentru pregatirea planurilor de investitii in materie de energie sustenabila).
Public vizat: Reprezentanti ai primariilor, agentiilor/asociatiilor din domeniul energiei; Institute nationale CDI, mediul academic; Asociatii de proprietari si ONG; Firme de consultanta si inginerie financiara.

Prezenta la acest eveniment va ofera oportunitatea de a contacta reprezentantii Punctului national de contact IEE si pe cei ai Agentiei Executive pentru Competitivitate si Inovare (EACI), fiind un bun prilej pentru extinderea retelei existente de parteneri si dezvoltarea unor consortii/proiecte noi.

Pentru detalii privind domeniile co-finantate, va rugam accesati:
http://ec.europa.eu/energy/intelligent/getting-funds/call-for-proposals/how-to-apply/index_en.htm
sau website-ul Ministerului Economiei www.minind.ro sectiunea Programul Energie Inteligenta-Europa.
Evenimentul va avea loc vineri 15 februarie 2013, incepand cu ora 9.00, la sediul ISPE din Bucuresti 020371, Bd. Lacul Tei 1-3, sector 2.

Locurile sunt limitate, participarea trebuie confirmata pana la data de 8 februarie 2013, la adresa de email gratiela.muresan@ispe.ro, cu mentiunea “Inregistrare IEE-Info Day Romania”.
www.ispe.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video