Uponor deschide un nou showroom in Bucuresti

134 vizualizari
Uponor deschide un nou showroom in Bucuresti
Distribuie pe

Uponor Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de incalzire, racire si alimentari cu apa la nivel mondial, a inaugurat un nou showroom de prezentare in Bucuresti, situat pe Splaiul Unirii nr. 76. Spatiul integreaza sisteme radiante prin pereti si plafon functionale, ce pot fi testate de catre vizitatori, investitia totala ridicandu-se la peste 35.000 euro.

In cadrul showroom-ului, clientii pot vedea toata gama Uponor de incalzire prin pardoseala/alimentari cu apa si sunt consiliati de catre specialisti pentru a-si alege sistemul care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

De asemenea, in noul showroom se vor organiza seminariile “Academiei Uponor” pentru parteneri: proiectanti, distribuitori, instalatori. Programul acestor seminarii imbina intr-un mod optim partea teoretica si sfaturile practice, obiectivul fiind de a-i ajuta pe parteneri sa acumuleze experienta si cunostinte de proiectare si montaj.

“In ultimii ani, piata de incalzire si racire radianta a crescut simtitor, iar arhitectii, proiectantii si clientii finali mizeaza tot mai mult pe aceste solutii datorita confortului sporit si a costurilor mici de exploatare. Noul showroom ne ofera posibilitatea de a prezenta in mod direct avantajele sistemelor noastre, oferindu-le posibilitatea partenerilor sa testeze solutiile inainte de a le implementa. Totodata, este o oportunitate de a consolida relatiile directe cu acestia”, a declarat Ionut Cabuz, Sales Manager Uponor Romania. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video