Atlas Copco lanseaza gama de Pompe de Vacuum DZS, cu profil tip gheara si costuri reduse de exploatare

129 vizualizari
atlas_copco
Distribuie pe

• Noile pompe de vacuum de la Atlas Copco se bazeaza pe un design simplu, dar sunt perfect adaptate la orice tip de situatie.
• Gama de pompe de vacuum DZS este dotata cu gheare din otel inoxidabil si camere de pompare rezistente la coroziune.

Atlas Copco, lider mondial in furnizarea de solutii pentru productivitate sustenabila, isi mareste portofoliul cu noua gama DZS de pompe de vacuum cu functionare uscata. Potrivita pentru o arie larga de aplicatii, de la sisteme de ventilare centrale pentru spitale, pana la transport pneumatic, DZS este o solutie durabila si fiabila.

Pompele de vacuum cu profil tip gheara au in dotare camere de vacuum uscate, care ofera performante ridicate si eficienta energetica, si se bazeaza pe un design simplu si functional.

Atlas Copco a inovat tehnologia multi-gheara pentru compresoare, iar dupa achizitionarea companiei Edwards, specializata in adaptarea tehnologiei de tip gheara in aplicatii de vacuum pentru industria de electronica high tech, experienta si competenta celor doua companii au condus catre obtinerea unor produse eficiente si fiabile, cu un design inovativ.

Materiale inovatoare si asamblare rapida
In cazul pompelor de vacuum, majoritatea gazelor de proces trec chiar prin pompa, provocand defectiuni premature, ceea ce poate crea neajunsuri insemnate pentru productie. Fabricate pe fundamentele de design ale compresoarelor Atlas Copco, aceste noi pompe incorporeaza materiale si acoperiri inovatoare. Gama DZS incorporeaza ca standard gheare de otel inoxidabil si camere de pompare rezistente la coroziune, pentru operare fiabila chiar si in conditii vitrege.

In mod normal, in cazul unei defectiuni de proces, curatarea corecta a ghearelor nu poate fi realizata fara demontarea lor, ceea ce necesita apoi resincronizarea intregului mecanism si demontarea cutiei de viteze – o operatiune consumatoare de timp.
In schimb, designul DZS prezinta gheare demontabile care sunt usor de curatat, la care etansarea poate fi schimbata rapid, iar asamblarea se face fara a demonta cutia de viteze, salvand timp si resurse. Designul modular al camerei de pompare, al cutiei de viteze si al amortizorului ofera o pompa simplu de intretinut, care necesita o inlocuire partiala, in locul uneia complete, in cazul unei avarii de sistem.

„Am lucrat timp de multi ani la tehnologia de tip gheara in industria aerului comprimat si a celei de vacuum, iar miile de masini fiabile ne ofera o reputatie excelenta si un volum mare de cunostinte si experienta cu aceasta tehnologie”, a declarat Koen Lauwers, vice presedinte Industrial Vacuum Atlas Copco. „Aceasta este o pompa construita pe principii de simplitate si durabilitate care va fi cu voi pentru mult timp”, completeaza Lauwers.

Puteti afla mai multe informatii despre pompa de vacuum, cu functionare uscata, cu profil tip gheara, vizitand: www.atlascopco.com/vacuum

 

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video