3 sfaturi utile pentru alegerea unei masini de gaurit si insurubat pentru tine si casa ta!

68 vizualizari
masina de gaurit si insurubat
Distribuie pe

Fie că sunteți profesionist în domeniu, la început de drum, fie că vă doriți o mașină de găurit și înșurubat  pentru micile reparații din gospodărie, este esențial să țineți cont de câteva sfaturi utile, care vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie și să obțineți cel mai bun raport calitate-preț.

Tehnic Bazar 250
După cum știți, mașina de găurit are întrebuințări numeroase și poate fi folosită atât în domeniul construcțiilor pentru spargerea și găurirea pereților de beton, cât și pentru uzul casnic, în prelucrarea lemnului, în amenajări interioare, bricolaj sau metalurgie. Așa că nu mai stați pe gânduri și începeți documentarea! Vă ajutăm și noi cu câteva informații utile.bosch gsr 18 2 li plus masina de gaurit insurubat 18 v 2 ac 2 0 ah 26888

În primul rând, este important să vă decideți dacă vă doriți o bormașină electrică cu fir sau una care funcționează pe acumulatori. Avantaje și dezavantaje există în ambele cazuri, însă dacă scopul dvs. este acela de a avea o mobilitate mai bună și de a putea folosi scula și în afara unei surse de curent, atunci cel mai indicat este să optați pentru un aparat pe acumulatori, care funcționează prin tehnologia Li-Ion. În cazul în care munca dvs. este preponderent statică și de lungă durată, atunci ar fi mai bine să vă orientați către o mașină de găurit cu fir.

Un alt aspect important de care trebuie să țineți cont este puterea bormașinii, care poate fi mică, medie sau mare, în funcție de categoria din care face parte: profesională sau de hobby. În timp ce mașinile de găurit electrice cu fir sunt caracterizate de puterea motorului, cele care funcționează pe acumulatori se măsoară prin tensiunea acumulatorului (volti) si intensitatea acestuia (amperi/oră). Există 3 categorii de mașini de găurit/înșurubat, în funcție de putere: cele sub 600 W, care se adreseză persoanelor care le folosesc ocazional, cele între 600 W – 1000 W, deci o putere moderată, care se adresează persoanelor care o folosesc relativ frecvent, precum și în sarcini profesionale, si cele peste 1000 W, deci cu o putere foarte mare, care se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniu.

De asemenea, este important să țineți cont de numărul de rotații pe minut, dar și de treptele de viteză, aspecte strâns legate de performanța bormașinii. Astfel că pentru segmentul entry level sau utilizare casnică, sunt suficiente două trepte de viteză, cu o turație maximă de 1900 rot/min. În general, mașinile de găurit și înșurubat electrice cu fir ajung la o performanță de până la 3000 rot/min și se adresează categoriei de persoane care le utilizează în scop profesional. Diametrul de găurire este un alt indice de catre trebuie să țineți cont atunci când îți achiziționezi o mașină de găurit și înșurubat.
masina de gaurit cu percutie bosch gsb 18 2 li plus.jpg 328508

Așadar, vă recomandăm să studiați cu atenție caracteristicile unei bormașini, astfel încât să vă asigurați că veți achiziționa modelul potrivit pentru nevoile dvs. Dacă veți dori un produs de segment entry-level pentru utilizare profesională, dar și pentru utilizare casnică, care să fie suficient de puternic pentru lucrări complexe, atunci recomandarea noastră merge către Mașina de găurit/ înșurubat BOSCH GSR 18-2-LI PLUS, care are cel mai bun raport calitate-preț la mașinile de găurit/înșurubat profesionale cu acumulator. Fiind prevăzută cu 2 acumulatori litiu-ion x 2,0 Ah, cu o mandrină rapidă cu sistem de prindere de 13mm pentru accesorii uzuale și un diametru maxim de găurire în lemn de 38 mm și de 12 mm în oțel, bormașina are o viteză maximă de 1900 de rotații pe minut, devinind alegerea perfecta pentru meșterii pasionați, care își doresc un produs performant și de calitate. Produsul este disponibil la cel mai bun preț în magazinul online de scule electrice de mână și accesorii Tehnic Bazar (https://www.tehnicbazar.ro/). Mai multe detalii găsiți aici.

{loadposition mainbody_top}

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video