Promo

Ai renovat casa? Aspiratorul profesional te scapa de praf!

  • Published in Promo
  • Hits: 2452

Apiratoarele profesionale pot fi de un real folos pentru persoanele care trebuie sa faca fata murdariei provocate de renovarea unui apartament sau de constructia unei case. De asemenea, ele pot fi utilizate in hoteluri, restaurante si industrie, garantand un efect rapid si sigur. Praful nu va mai fi o problema, iar timpul si efortul depuse dupa curatenie vor fi si ele reduse considerabil.

Recomandarea


Astazi, va aducem informatii depre aspiratorul universal mobil Bosch GAS 35 L AFC, cu sistem automat de curatare a filtrului, ideal pentru curatarea suprafetelor dificile si nu numai.

Aspiratorul universal Bosch GAS 35 L AFC (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gas-35-l-afc-aspirator-975) este potrivit atunci cand aveti deplasari frecvente si doriti sa lucrati fara praf. Scula electrica are o turbina de aspiratie, puternica de 1380 W, care inlatura extrem de eficient orice urma de praf. De asemenea, aspiratorul este prevazut cu un sistem de curatare automata a filtrelor, care garanteaza o putere permanenta de aspirare pentru un avans de lucru continuu.

Mai mult decat atat, ca solutie practica de transport si depozitare, i se poate atasat un L-BOXX cu un singur click. Aspiratorul este prevazut cu sistem de oprire intarziata si beneficiaza si de certificat de siguranta, conform standardelor UE, pentru o buna protectie a utilizatorului. De asemenea, la atingerea nivelului maxim de lichid, masina se va opri automat. Functia antistatica a furtunului previne incarcarea electrostatica, acesta fiind un alt atu al aspiratorului profesional Bosch GAS 35 L AFC.

In plus, setul de livrare este prevazut cu urmatoarele accesorii:
• Furtun 5 m, 35 mm, cu mufa pentru scula electrica;
• Racord cotit;
• Filtru burduf plat PES;
• Duza pentru rosturi 250 mm;
• Set duze pentru podea;
• Sac de eliminare;
• 3 tuburi de aspirare, cromate 0,35 m.


Pentru mai multe informatii despre aspiratorului profesional Bosch GAS 35 L AFC, va invitam sa vizitati magazinul nostru online, Tehnic Bazar (www.tehnicbazar.ro) sau pagina produsului, accesibila aici.

 

Share This

 

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles