Promo

Bricolaj si proiecte versatile cu unealta multifunctionala Dremel 3000

  • Published in Promo
  • Hits: 3116

Iubitori ai bricolajului sau novici in ale proiectelor DIY, cu totii visati la o unealta minune, care sa va satisfaca toate nevoile in materie de intretinere a casei, a curtii, a gradinii, a proiectelor de decoratiuni casnice si de ce nu, chiar de intretinere a masinii.

Recomandarea


Ei bine, pentru aceia dintre voi care nu ati aflat inca, Dremel vine in intampinarea tuturor acestor nevoi si cerinte, prin trusa Silver 3000-3/55, o trusa care aduce valoare in orice casa si atelier de mestesugarit, prin faptul ca este dotata cu o selectie multilaterala de elemente, cu care se poate executa o gama larga de priecte de bricolaj.

Practic, aceasta este o trusa functionala perfecta si completa, care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul niciunui pasionat de bricolaj, pentru multifunctionalitatea si versatilitatea sa. Cu 55 de accesorii originale, de inalta calitate cu EZ SpeedClic si 3 atasamente, Dremel Silver 3000 va ofera toata libertatea in materie de aplicatii si proiecte, intr-un mod rapid si eficient.

Functionalitate la orice pas
Daca sunteti pasionati de bricolaj, cu siguranta va place sa mesteriti si sa reparati nu numai prin propria casa, ci si prin locuintele prietenilor si familiei, motiv pentru care aveti nevoie sa va deplasati cu tot cu uneltele necesare.

De aceea, trebuie sa stiti ca la achizitionarea trusei Dremel Silver 3000, din magazinul online Tehnic Bazar, veti avea inclusa in pachet si o geanta de depozitare solida si spatioasa. Aceasta va va permite o deplasarea eficienta si un transport usor.

Pentru a face si mai bine cunostinta cu unealta multifunctionala Dremel 3000, haideti sa vedem ce aplicatii ne ofera:
• Sculptare/Gravare – o gama larga de sculptare si gravare pentru sarcini fine, de detaliu
• Slefuire/Ascutire – indepartarea rapida a materialului si slefuire in spatii inguste
• Curatare/Lustruire – pentru o gama larga aplicatii de curatare, lustruire si debavurare, ajungand si in spatii inguste
• Taiere – taieri precise, rapide si confortabile
• Sablare – pentru sablare controlata si finisaje de inalta calitate
• Diverse – pentru aplicatii diverse, cu mandrine si burghie incluse


Cea mai cautata unealta multifunctionala de bricolaj, Dremel Silver 3000, poate fi achizitionata acum din magazinul online Tehnic Bazar, urmand acest link: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/dremel-3000-3-55-pachet-silver-unealta-multifunctionala-set-de-6898
 


 

Share This

 

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles