Ciocanul rotopercutor Bosch pentru profesionisti

5 vizualizari
ciocan rotopercutor
Distribuie pe

Lucrati in domeniul constructiilor si sunteti in cautarea unui ciocan rotopercutor care sa raspunda nevoilor dumneavoastra de prelucrare a materialelor dure precum betonul sau caramida?

Recomandarea

Atunci, cu siguranta aveti nevoie de ciocanul rotopercutor Bosch GBH 2600 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gbh-2600-ciocan-rotopercutor-sds-plus-3-burghie-3-dalti-1174), produs din gama profesionala, fabricat in Germania.

Ciocanul manual BOSCH GBH 2600 este universal, puternic si eficient, fiind de un real folos pentru persoanele care lucreaza in constructii si nu numai deoarece simplifica extrem de mult munca depusa de personal. Este prevazut cu sistem de prindere SDS Plus, care asigura o manevrabilitate eficienta, adaptata nevoilor pe care le aveti. Totodata, ciocanul rotopercutor poate fi utilizat in lucrul cu piatra naturala si artificiala, dar si pentru otel sau lemn. In acest sens, producatorii asigura un diametru maxim de gaurire in lemn intre 3 – 30,30 mm, in otel, de 13 mm si in beton, utilizand burgia carota, de pana la 68 mm.

De asemenea, produsul este prevazut cu un cablu cu prindere pe bila pentru a preveni ruperea cablurilor, cu un softgrip pe manerul principal si pe manerul suplimentar pentru o prindere sigura, precum si cu sistemul stop percutie pentru gaurire in lemn si otel. Toate aceste caracteristici au fost integrate pentru a asigura protectia utilizatorului in timpul lucrului si pentru o manevrabilitate optima care sa sporeasca eficienta ciocanului rotopercutor.

Bosch GBH 2600 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gbh-2600-ciocan-rotopercutor-sds-plus-3-burghie-3-dalti-1174) este prevazut si cu un sistem de reglare fara trepte a turatiei, cuplaj de suprasarcina si posibilitatea de functionare spre dreapta si spre stanga, placa rotativa de perii colectoare avand aceeasi putere la functionarea in ambele directii.

Nu in ultimul rand, ciocanul este compact si ergonomic, ceea ce se dovedeste a fi un nou avantaj in timpul utilizarii, iar greutatea redusa, de numai 2,9 kg il face ideal pentru executarea unor lucrari mai dificile, chiar si in tavan.

Pentru mai multe informatii despre produsul Bosch GBH 2600, va rugam sa vizitati pagina produsului, disponibila pe site-ul Tehnic Bazar (www.tehnicbazar.ro), respectiv: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gbh-2600-ciocan-rotopercutor-sds-plus-3-burghie-3-dalti-1174

La comandarea produsului (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gbh-2600-ciocan-rotopercutor-sds-plus-3-burghie-3-dalti-1174), veti primi o valiza profesionala, un set de trei dalti SDS plus, un set de trei burghii SDS plus si o mandrina interschimbabila.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video