De ce sa alegi un polizor unghiular mic?

12 vizualizari
Polizorul unghiular
Distribuie pe

Polizorul unghiular este o unealta extrem de eficienta, folosita pentru taierea, slefuirea si prelucrarea diferitelor tipuri de materiale. Acesta poate avea diferite designuri si functii, adaptate nevoilor pe care le indeplineste.

Recomandarea

Fie ca dorim sa realizam diverse obiecte sau sa le reconditionam pe cele vechi, polizorul unghiular este o solutie salvatoare, acesta fiind motivul pentru care si-a capatat titlul de unealta indispensabila din trusa de scule si garajul oricarui gospodar.

Polizor unghiular, cunoscut si sub numele de flex, este destinat in special lucrarilor in constructii si in prelucrarea materialelor si este dotat cu un disc abraziv sau de diamant, fiind actionat de un motor electric care ajuta la taierea sau slefuirea pietrei, metalului si a altor materiale.

Astfel, polizorul unghiular se poate dovedi util in urmatoarele situatii:
- Taierea placilor ceramice, schimbarea gresiei si a faiantei;
- Polizarea, perierea, lustruirea diferitelor suprafete si materiale;
- Indepartarea ruginii, a lacului de pe diferite materiale precum lemnul, piatra sau metalul.

Daca am stabilit care sunt functiile si utilitatea unui polizor unghiular, acum este timpul sa facem cateva precizari in legatura cu proprietatile pe care le are un polizor unghiular mic. Vom vorbi despre modelul GA5030R, de la Makita, cu functie anti-restart si putere de 720 W.

In primul rand, este important sa precizam faptul ca are o constructie ergonomica ce ii confera o posibilitate de prindere foarte buna, iar greutatea de doar 1,8 kg, fac din scula electrica o unealta extrem de utila si eficienta atunci cand vine vorba despre raportul greutate-putere. Corpul suplu si subtire permite un control optim in timpul executarii diverselor operatiuni in materiale dure precum metalul si betonul.

Din punct de vedere al protectiei, functia anti-restart este foarte utila, ajutand la prevenirea accidentelor. De asemenea, constructia tip labirint ofera protectie impotriva prafului.

Asadar, polizorul unghiular mic Makita GA5030R ne ajuta sa fim mai eficienti in executarea unor activitati de tipul lucrarilor de debitare sau degrosare. Mai multe detalii despre acest produs, puteti gasi pe pagina dedicata (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/makita-ga5030r-polizor-unghiular-mic-cu-anti-restart-720-w-10122) acestuia pe magazinul nostru online, www.tehnicbazar.ro.

La comandarea produsului, veti primi la set si urmatoarele accesorii:

• Aparatoare;
• Maner lateral;
• Flansa de prindere;
• Piulita pentru flansa;
• Cheie de strangere;
• Disc de degrosare 125 x 6 x 22,23 mm (741472-7).
 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video