Masina de spalat cu presiune de la Makita, ajutorul nostru la curatenia de primavara

10 vizualizari
Masina de spalat cu presiune
Distribuie pe

Stati la casa si va este foarte greu sa va ocupati de curatenia generala a curtii? Aveti nevoie de cateva zile pentru a va putea organiza, insa pare o munca grea si anevoioasa.

Recomandarea

Începeți cu terasa și marchizele și continuați cu grădina, lăsând la final gardurile și, dacă mai aveți timp și energie, automobilul personal.

Pentru toate acestea, există un aparat care vine în ajutorul dumneavoastră, reducând la maximum efortul și timpul investite în curațenie. Este vorba despre mașina de spălat cu presiune Makita HW102 (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/makita-hw102-masina-de-spalat-cu-presiune-1300-w-876), care asigură o utilizare ușoară și în siguranță datorită caracteristilor sale, făcând parte din clasa profesională a producătorului.

Caracteristici tehnice
Astfel, furtunul de presiune, cu o lungime de 5 m, asigură o manevrare confortabilă, iar izolarea mașinii evită problemele care pot fi cauzate de lucrul cu electricitatea. Motorul electric robust are o putere de 1300 W, asigurând o presiune de 70 bar a mașinii de spălat în timpul lucrului, ce poate ajunge până la 100 bar. Greutatea mașinii este de 5,8 kg, ceea ce o face ușor de transportat, iar debitul ce poate fi utilizat într-o ora este de 360 de litri, ceea ce eficientizează timpul de lucu.

Avantaje
Mașina de spălat Makita HE102 are un sistem patentat de păstrare a furtunului și pistolului extrem de util, iar lancea si cablul de alimentare se pot depozita în buzunarele special amenajate pentru aceasta, fiind o metodă eficientă de a le păstra în siguranță și, în același timp, de a le avea la îndemână. Modelul este dotat cu un mâner retractabil din aluminiu ce face ca mașina de spălat să fie ușor de transportat de către utilizator. De asemenea, funcția Total Stop permite pornirea și oprirea automată a aparatului, ceea ce asigură o utilizare eficientă, cu un consum minim de apă și curent.

Setul de livrare
Setul de livrare conține certificatul de garanție original de la Makita, cartea tehnică a produsului, două roți din cauciuc ale mașinii, furtunul pentru apă, pistolul, o lance pentru prelungire și două lănci diferite pentru apă, două duze pentru racordarea la apă și un racord pentru detergent.
Mașina de spălat Makita HE102 devine astfel indispensabilă pentru orice curte, fiind de un real folos pentru cei care decid să o folosească. Mai multe informații despre produs, găsiți pe magazinul online de scule electrice și accesorii de mână, Tehnic Bazar (www.tehnicbazar.ro), sau dând click aici (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/makita-hw102-masina-de-spalat-cu-presiune-1300-w-876).

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video