Performanta inalta in sudura moale cu Rothenberger Roflame Piezo

10 vizualizari
sudura tevi de cupru
Distribuie pe

Instalatori de meserie sau nu, cu siguranta toti cei care sunteti interesati de acest domeniu, v-ati confruntat, la un moment dat, cu nevoia de a realiza suduri fine sau moi.

Recomandarea

Sa luam in calcul situatia in care aveti de executat o instalatie termica, de ce nu, in propria locuinta si ati ales sa lucrati cu tevi din cupru. Pentru o buna imbinare/sudare a acestora aveti nevoie cu siguranta si de un arzator pentru sudura moale.

Sudura moale, dupa cum bine stiti, este aceea executata frecvent in electronica, la instalatii sanitare din cupru si in general peste tot unde lucrati cu piese ce nu necesita solicitari foarte mari. Cand vorbim despre sudura moale, aliajele pe care le folosim la executarea acesteia sunt acelea care ajung la topire, sub temperatura de 400 de grade celsius.

Astfel, pentru exemplul amintit mai sus si nu numai, magazinul online Tehnic Bazar recomanda Arzatorul pentru sudura moale Rothenberger Roflame Piezo, un arzator de inalta performanta, care va satisface pana si nevoile celui mai pretentios profesionist.

Beneficiind de un maner stabil si ergonomic, Rothenberger Roflame Piezo asigura o utilizare confortabila, cu o singura mana. Si pentru ca in orice activitate este foarte important sa lucram cu lejeritate si eficienta, suprafata de asezare a aparatului de sudura este una foarte sigura.

In plus, arzatorul pentru sudura este dotat cu o aprindere piezoelectrica, putand dezvolta pana la 1800 de grade celsius. Cartusele sale de gaz sunt perforabile si asigura eficienta in lucru si economisirea de timp.

Ceea ce trebuie sa mai stiti este ca magazinul online Tehnic Bazar ofera si posibilitatea achizitionarii unui cartus de gaz cu valva Rothenberger C200 SUPERGAS, de unica folosinta.

Arzator pentru sudura moale Rothenberger Roflame Piezo poate fi achizitionat din magazinul online Tehnic Bazar, completand aici formularul de comanda.

 

Share This

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video