Promo

Polizorul unghiular Bosch GWS 17-125 CIE, pentru productivitate maxima si durata lunga de viata

  • Published in Promo
  • Hits: 2354

Daca in trecut foarte multe unelte electrice erau destinate profesionistilor, in ultimii ani, producatorii au devenit tot mai inovativi si au inceput sa introduca pe piata unelte din ce in ce mai versatile. Acesta este si cazul polizorului electric, care, in prezent, isi gaseste intrebuintare si isi face din ce in ce mai mult loc in trusa pasionatilor de bricolaj datorita functiilor si preturilor sale accesibile.

Recomandarea


Principala conditie pe care un polizor trebuie sa o intruneasca pentru a putea fi utilizat si in mediul casnic este aceea de a face parte din categoria polizoarelor mici, cu diametrul redus al discului.
In general, cele mai comune discuri sunt cele de 115 mm si 125 mm, alegerea depinzand de tipul de activitate pentru care vor fi utilizate. Astfel, pentru lucrari usoare, pe suprafete mici, este recomandat sa alegeti un polizor din categoria amintita mai sus.

Polizorul unghiular BOSCH GWS 17-125 CIE
Unul dintre cele mai populare polizoare electrice este polizorul unghiular Bosch GWS 17-125 CIE, datorita adaptabilitatii sale pentru diferite activitati si a raportului nemaipomenit pret-calitate.
Datorita motorului de 1700W, cu control electronic constant si racire directa, acest polizor unghiular asigura un regim de lucru rapid si o durata de viata lunga.
Un aspect foarte important pentru cei care nu sunt obisnuiti cu folosirea unei astfel de unelte, este carcasa ingusta cu suprafata softgrip, nemaipomenita pentru o manevrabilitate usoara si prindere sigura. De asemenea, polizorul unghiular Bosch GWS 17-125 CIE asigura utilizatorului si un inalt grad de protectie prin sistemul Kick Back Stop, protecţia la repornire si apărătoarea de protecţie rezistentă la torsiune.
Manerului suplimentar, cu amortizor pentru reducerea vibratiilor cu 40%, va intregi experienta de lucru placuta si cu minim de efort, chiar si pentru utilizatorul amator.

Polizorul unghiular Bosch GWS 17-125 CIE poate fi achizitionat din magazinul online Tehnic Bazar, accesand acest link: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gws-17-125-cie-polizor-unghiular-mic-1700-w-3945


 

Share This

 

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles