Siguranta si eficienta in taierea gresiei si faiantei cu Imer Minipiuma 26P

25 vizualizari
taierea gresiei si faiantei
Distribuie pe

Te consideri eficient si profesionist acolo unde lumea are nevoie de tine pentru a pune gresie ori faianta? Esti multumit de relatia cu uneltele tale sau uneori te supara faptul ca s-au uzat si nu mai raspund cerintelor tale? Acest lucru nu poate duce decat la ingreunarea muncii, ceea ce iti scade eficienta si, mai mult ca sigur, te impiedica sa termini lucrarea la timpul stabilit.

Recomandarea

Iar daca obisnuiesti si acum sa tai gresia ori faianta cu flexul sau cu diamantul, acest lucru poate fi imbunatatit abordand o alta metoda si un alt instrument de lucru. Gandeste-te numai ca, ori de cate ori folosesti flexul cu disc diamantat, poti da gres printr-un simplu tremurat al mainii, nemaivorbind de riscul crescut de accidentari cauzate de sarirea discului.

De azi inainte, te incurajam sa privesti mai mult catre siguranta ta la locul unde iti desfasori activitatea si iti recomandam Imer Minipiuma 26P, un echipament profesional de taiat gresie si faianta, cu care vei lucra eficient si in siguranta.

Imer Minipiuma 26P iti ofera o taiere rapida si precisa a placilor, avand in dotare o protectie suplimentara pentru taierea pe diagonala a mozaicului si a sticlei pentru acuratetea taieturilor. In plus, echipamentul este dotat cu doua scale, una pentru partea inclinata, necesara pentru masurarea cu precizie a unghiului de inclinare, iar cea de-a doua, necesara masurarii de colt a mozaicului, pentru taierea la unghi de 45°.

In varianta standard, echipamentul Imer Minipiuma 26P vine insotit si de un disc de taiere, fabricat dintr-un aliaj special, din punct de vedere al caracteristicilor fizico-chimice, pentru portelan, pe baza de titan. Acesta iti va fi foarte util daca doresti sa lucrezi si cu alte material in afara de gresie si faianta.

In ceea ce priveste transportul ori depozitarea, poti fi suficient de relaxat caci echipamentul de taiat gresie si faianta Imer Minipiuma 26P dispune de o carcasa turnata din aluminiu si placata cu nichel, materiale ce ii confera o rezistenta si durabilitate mare.

Asadar, daca iti doresti sa lucrezi eficient si in siguranta cu Imer Minipiuma 26P, poti achizitiona echipamentul din magazinul online TEHNIC BAZAR, completand formularul de comanda de aici: http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/imer-minipiuma-26p-echipament-de-taiat-gresie-faianta-l-360-mm-7057

 

Share This

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video