Promo

Trusa pentru instalator sanitar

  • Published in Promo
  • Hits: 2830

Orice instalator care isi ia meseria in serios, are nevoie de o trusa de scule dotata, astfel incat sa raspunda cat mai eficient nevoilor pe care clientii sai le au. Si asta deoarece un instalator bine pregatit, poate fi o salvare pentru persoanele care se confrunta cu micile probleme gospodaresti, atat de suparatoare si de greu de rezolvat de unul singur.

Recomandarea


Care sunt calitatile unui instalator?
Un bun instalator trebuie sa dea dovada, in primul rand, de proptitudine. Uneori, problemele de ordin sanitar se pot trasforma rapid in mini-dezastre daca nu sunt remediate in timp util. De asemenea, acesta trebuie sa fie atent si receptiv la cerintele clientului. In plus, inspiratia de a gasi cele mai eficiente rezolvari, care sa imbine calitatea lucrarii cu timpul scurt de desfasurare, nu trebuie sa lipseasca.

Ce atributii are un instalator?
Iata care sunt situatiile unde un instalator isi gaseste, de cele mai multe ori, utilitatea: repara tevi si sifoane care curg, schimba sifoane, ajuta la instalarea chiuvetelor, a masinilor de spalat rufe si a masinilor de spalat vase, desfunda tevi si canalizari, repara bazinele de WC si scurgerile, monteaza scaune si vase de WC, schimba robineti, repara caloriferele care picura si monteaza calorifere noi, monteaza aparatele de aer conditionat, cabina de dus, cada, perdelele de dus, reetanseaza cazi de baie si cabine de dus.

Ce trebuie sa contina trusa unui instalator?
Pentru ca toate aceste activitati sa aiba loc in conditii bune, mesterul trebuie sa aiba o trusa bine dotata, care sa ii puna la indemana tot ceea ce are nevoie pentru a se desfasura. In acest sens, magazinul de scule electrice de mana si accesorii, Tehnic Bazar, (http://www.tehnicbazar.ro/), pune la dispozitia clientilor sai Trusa pentru instalator sanitar MOB&IUS TSIS (http://www.tehnicbazar.ro/cumpara/mob-ius-tsis-trusa-pentru-instalator-sanitar-50-de-scule-12843), cu 50 de scule compartimentate in 5 categorii in interiorul unei cutii metalice de dimensiunea 450 x 200 x 200 cm. Trusa contine de la chei fixe duble brunate de diferite dimensiuni, surubelnite si burghie, pana la cleste de taiat tevi, miniferastrau pentru metal, ruleta si nivela dreptunghiurale. Toate accesoriile necesare pentru o lucrare bine efectuata, in timp util. Iata ce alte scule mai contine trusa indispensabila unui instalator: http://bit.ly/2ddp7P6


 

Share This

 

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles