Schneider Electric accelerează decarbonizarea canalului IT cu Zeigo Activate

100 vizualizari
Schneider Electric accelerează decarbonizarea canalului IT cu Zeigo Activate
Distribuie pe

Schneider Electric a introdus Zeigo Activate - o nouă soluție software bazată pe abonament as a service (SaaS) pentru partenerii de canal, concepută pentru a-i ajuta să-și accelereze acțiunile legate de climă. Partenerii pot utiliza Zeigo Activate pentru a calcula, măsura și analiza emisiile de carbon, apoi pot stabili obiective de decarbonizare precise și realizabile și pot construi o strategie personalizată pentru a îmbunătăți sustenabilitatea.

Zeigo Activate este o soluție SaaS bazată pe abonament pentru companiile mici și mijlocii. Intuitiv, standardizat și ușor scalabil, le permite partenerilor să calculeze și să urmărească emisiile legate de energie, să stabilească o strategie de implementare personalizată pentru a minimiza impactul asupra mediului și să se conecteze la furnizori de soluții specializați în eficiență energetică și surse regenerabile.

Odată cu schimbările de reglementare care se extind în industriile la nivel global, sustenabilitatea este în prim plan. Zeigo Activate permite colectarea simplificată a datelor pentru a ajuta partenerii să-și construiască profilul de consum de energie și să urmărească progresul de referință al emisiilor de carbon, ceea ce le permite să-și urmeze strategia pentru decarbonizare. Această simplitate este esențială pentru experiența unui partener IMM care are nevoie de timp pentru utilizarea software-ului complex și expertiză limitată în domeniul sustenabilității. Acest lucru evidențiază faptul că decarbonizarea nu mai este o barieră, deoarece o strategie personalizată a acțiunilor este concepută pentru a reduce emisiile acestora, cum ar fi proiectele de eficiență energetică și oportunitățile de energie regenerabilă. Apoi, partenerii se pot conecta direct cu furnizori de renume pentru competențele pe care le necesită proiectul și pot începe să implementeze pașii personalizați, văzând costurile estimate, economiile și rentabilitatea investiției.

Zeigo Activate aduce două soluții și servicii de sustenabilitate digitală ale Schneider Electric, concepute pentru a răspunde nevoilor de reducere a emisiilor de carbon ale companiilor de orice dimensiune sau scară. Una este Zeigo Power, care permite utilizatorilor europeni să liciteze digital contracte de achiziție de energie din surse regenerabile (PPA) și cealaltă este Zeigo Network, care conectează companii cu același parcurs în procesul de decarbonizare și are peste 600 de membri corporativi la nivel global. 

Schneider Electric a fost, de asemenea, numită „Campion” în prima ediție a Canalys ‘Sustainable Ecosystems Leadership Matrix’, în primul rând pentru realizările sale în promovarea sustenabilității la nivelul ecosistemului partenerilor de afaceri dar și la nivelul întregii organizații. Schneider Electric a primit statutul de campion pentru poziția sa de furnizor lider în sustenabilitate și ESG, portofoliul divers de soluții de sustenabilitate și energie, precum și formarea, expertiza și sprijinul pentru partenerii care doresc să construiască și să dezvolte strategii de decarbonizare. 

În cadrul Canalys’ Sustainable Ecosystems Leadership Matrix, Schneider Electric a demonstrat cele mai înalte niveluri de excelență prin angajamentele sale față de sustenabilitate, în comparație cu colegii din industrie. Criteriile cheie de evaluare au inclus leadership în domeniul sustenabilității, strategiile corporative de sustenabilitate, transparența datelor, progresul și transformarea și sentimentul partenerului de canal.

În plus, au fost analizate eforturile Schneider Electric de decarbonizare a operațiunilor la nivel corporativ, pentru creșterea portofoliului de soluții de sustenabilitate și pentru instrumentele sale concepute pentru a ajuta clienții și partenerii să urmărească și să reducă emisiile de carbon și să optimizeze utilizarea energiei. Mai mult, în ultimul an, compania a răspuns la crizele energetice concentrându-se pe eficiența energetică, asistând partenerii prin oferirea de sprijin în dezvoltarea evaluărilor și auditurilor energetice pentru clienți și inițiative precum noul program mySchneider IT Partner, Școala de Sustenabilitate pentru parteneri și Sustainability Impact Awards, care celebrează partenerii și furnizorii care se implică și susțin acțiunile de sustenabilitate. Schneider Electric a lansat, de asemenea, un instrument Lifecycle CO2e TradeOff, primul de acest fel pentru estimarea cu exactitate a amprentei totale de carbon a centrelor de date – inclusiv a emisiilor Scope 1, 2 și 3.

Mai multe informații despre Zeigo Activate și Canalys ‘Sustainable Ecosystems Leadership Matrix’ sunt disponibile aici.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video