Concursul Cantand sub dus....sau in cada si-a desemnat castigatorii

278 vizualizari
Cantand sub dus
Distribuie pe
Clubul de Design, infiintat la initiativa specialistilor in amenajari interioare Delta Studio, a anuntat pe 28 iunie 2012 castigatorii concursului de design „Cantand sub dus....sau in cada”.

Cele 3 proiecte castigatoare au fost realizate de Arh. Alexandra Georgia Zamfirescu, Arh. Bogdan Brandiburg, co-autor Arh. Olivia Zahalca si Arh. Oana Coarfa, din cadrul biroului de arhitectura Republic of Architects.

Dedicat tinerilor profesionisti, competitia a vizat utilizarea de catre concurenti a unor concepte inovatoare. Prin intermediul mobilierului specific si creativ, atentia concurentilor s-a axat pe realizarea unui spatiu functional si complet utilat, cu placari, baterii, accesorii si obiecte sanitare.

Initiativa este sustinuta de Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR), Facultatea de Arhitectura de Interior din Bucuresti, revista de arhitectura Zeppelin, producatorul de baterii de lux pentru baie si bucatarie Kludi Romania, precum si de companiile Ceresit, Geberit, Vitra, Metropol, Keuco, Victoria+Albert, Kuma, Steinberg, Grohe, Porcelanosa, Venis, Noken, L’Antic Colonial, Systempool, Mirage, Cordivari si Baumerk.

Astfel, juriul, format din Arh. Decan Marius Marcu Lapadat, Arh. Crina Popescu, Arh. Cosmina Goagea, Arh. Attila Kim si Arh. Robert Marin, a selectat trei proiecte, propuneri care au intrat, deja, in faza de implementare in spatiul de expunere Delta Studio din Centrul Razoare.

 
Premiile sunt in valoare de 5.000 de Euro fiecare. Un premiu special, de 1.000 Euro, a fost decernat de compania Geberit arhitectului Alex Adam din cadrul AA Studio. In plus, vor fi acordate premiantilor compensari financiare suplimentare reprezentand contravaloarea a 10% din profitul obtinut ca urmare a vanzarii celor trei concepte in decursul anului 2013.

In perioada 15 octombrie – 1 noiembrie, vor fi realizate prototipurile, urmand ca, intre 15 decembrie 2012 si 15 decembrie 2013, sa se deruleze proiectul comercial si de vanzare a celor trei concepte ce vor fi expuse in showroom-ul Delta Studio.


 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video