Kludi Nova Fonte primește Red Dot Award 2022 pentru design excepţional

25 vizualizari
kludi nova fonte
Distribuie pe

 „Designul acestor baterii de baie combină cu pricepere o ușurință vizuală în filigran cu o elaborare precisă în detaliu.”

Astfel, juriul internațional format din 48 de experți și-a explicat decizia de a înmâna râvnitul Red Dot Award: Product Design specialistului german în baterii Kludi (www.kludi.com) pentru seria sa Nova Fonte. Concurența pentru premiul de calitate recunoscut la nivel mondial a fost puternică, cu peste 7.900 de lucrări din aproximativ 60 de țări în 2022. Potrivit organizatorului, premiul este acordat doar „produselor care demonstrează un design remarcabil”

kludi nova fonte

Arhetipul unei noi ere

Desigur, suntem încântați să primim acest prestigios premiu. Pentru noi, este o confirmare că calitatea designului seriei noastre Nova Fonte este printre cele mai bune din lume”, spune Arndt Papenfuss, Director de Marketing al Grupului Kludi.

Nova Fonte este disponibilă în trei variante de design, Classic, Puristic și Déco, fiecare oferă propria interpretare a unei băi clasice și moderne, oferind în același timp libertate creativă în designul băii. Toate trei au un design clar, elegant și un idiom stilistic revigorant. Acest lucru este valabil mai ales pentru bateriile puriste Nova Fonte Pura pentru lavoare și bideuri care au fost adăugate în gamă în acest an.

Se remarcă în primul rând prin liniile lor subțiri și prin designul extrem de filigranat, a cărui consistență este inegalabilă în sectorul băii.

„Prin urmare, Pura creează o impresie puternică și unică, care o face expresia perfectă a unei noi ere”, spune Papenfuss. „Cu atât mai mult având în vedere modul în care Pura răspunde nevoii de durabilitate prin utilizarea redusă a materialelor.”

kludi red dot

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video