Pătrundeți în lumea inspirațională a dușului

57 vizualizari
kludi dive
Distribuie pe

Noi tipuri de jeturi, idei de design incredibile, valoare adăugată tangibilă- KLUDI DIVE oferă o experiență de wellness unică și completă

  • Para de duș KLUDI DIVE redefinește dușul cu cele trei tipuri de jet: Body, Hair și Skin
  • Designul încorporează o teșitură poziționată inteligent care creează un aspect impresionant și modern
  • Opțiuni speciale de economisire a apei ajută la conservarea apei și a energiei – fără a sacrifica confortul și plăcerea dușului
  • Disponibil din iulie 2023

Menden/Frankfurt am Main, Germania, martie 2023.

„KLUDI DIVE oferă ceea ce mi-am dorit întotdeauna de la un duș de mână.”

Celebru stilist Chris Coenen spune despre noua gamă de pare de duș de la specialistul în baterii KLUDI (www.kludi.com):

„KLUDI DIVE este soluția perfectă pentru corp, păr și piele cu noile sale tipuri de jet. Aceste dușuri nu vin doar cu plăcerea de a te simți bine, ci este o plăcere uimitoare! Aduce beneficii reale și valoare adăugată autentică.”

Faptul că KLUDI DIVE oferă mai mult decât o pară convențională, are de-a face și cu Coenen însuși. Într-adevăr, stilistul celebru, echipa sa și mulți dintre clienții săi au luat parte la un sondaj și o testare a accesoriilor pentru baie și bucătărie pe care marca premium de la Menden le-a făcut înainte de începerea dezvoltării produsului.

„Am întrebat 100 de clienți ai coaforului celebrului stilist Chris Coenen ce consideră că trebuie să facă dușul de mână perfect și apoi am inclus răspunsurile lor în dezvoltarea KLUDI DIVE. Vrem ca KLUDI DIVE să redefinească dușul”, explică Arndt Papenfuss, Director de Marketing al grupului KLUDI. Accentul în timpul acestei faze s-a conturat în mod clar în jurul nevoilor și așteptărilor femeilor. „Pur și simplu au cerințe mai mari – mai ales când vine vorba de spălarea părului și clătirea șamponului, tratamentelor pentru păr și a produselor de styling” adaugă Arndt Papenfuss.

kludi dive

Body– Hair – Skin

Echipa de dezvoltare din compania KLUDI a creat trei noi tipuri de jeturi pe baza acestor descoperiri. Aranjate concentric pe capul de pulverizare al dușului de mână cu trei jeturi, acestea pot fi comutate ușor și convenabil cu ajutorul unui buton. Cu o acoperire maximă, Body jet este voluminos, moale și relaxant – pentru o experiență de wellness imbatabilă la duș. Modul Skin este un jet concentrat, care furnică ușor, masează pielea și revigorează. Setarea Hair prezintă un tip revoluționar de jet: puternic, concentrat pe suprafață, cu mai multă apă și suficientă putere pentru a spăla bine și rapid șampoanele și tratamentele pentru păr, chiar și de pe părul lung și des.

„Clienții care au testat Hair jet sunt încântați că au găsit în sfârșit o soluție care oferă atât rezultate perfecte, cât și economisirea timpului” confirmă Chris Coenen.

“Foarte, foarte tare!”

Pe lângă cele trei tipuri impresionante de jet, KLUDI DIVE are și un design unic. Dușul de mână cu proporții ergonomice, de exemplu, încorporează o teșitură poziționată inteligent pe partea de sus a capului de duș. Această suprafață teșită îndepărtează marginile ascuțite de la dușul de mână KLUDI DIVE, oferindu-i o imagine proaspătă, modernă și de înaltă calitate. În combinație cu silueta subțire a capului de duș, suprafața teșită conferă dușului de mână o ușurință estetică uimitoare.

„Are un aspect cu adevărat prestigios – foarte, foarte tare!” confirmă Coenen, renumit în industrie pentru viziunea sa creativă.

O gamă extinsă pentru diverse aplicații

Dușurile de mână KLUDI DIVE sunt disponibile în două dimensiuni: sDIVE cu un cap de duș de 107 milimetri și xDIVE cu un cap de duș de 117 milimetri. Ambele sunt disponibile cu unul sau trei jeturi și sunt vândute individual sau în set împreună cu o bară de duș sau suport de perete pentru cadă. Noua gamă de pare de duș KLUDI DIVE include și pălării de duș moderne: un model rotund cu lățime de 255 milimetri, precum și o versiune dreptunghiulară cu margini moi cu o suprafață de pulverizare de 200 x 300 milimetri. Gama de pare de duș de înaltă calitate este disponibilă cu finisaje crom, negru mat și alb mat.

Gama cuprinde, de asemenea, patru sisteme de duș noi, inclusiv un duș de mână și un duș cu cap rotund. Clienții pot alege între dușurile de mână cu triplu jet sDIVE și xDIVE. Ambele vin în două versiuni: prima concepută pentru renovări, fiind extrem de ușor de instalat și folosind conexiuni existente, iar cealaltă, un sistem bazat pe termostat.

„Desigur, o funcție de economisire a apei este disponibilă opțional pentru toate produsele DIVE”, adaugă Arndt Papenfuss.

Acest dispozitiv, bazat pe tehnologii inovatoare de economisire a apei, limitează debitul de apă la doar nouă litri pe minut, fără a compromite plăcerea dușului.

O gamă bine organizată, clar poziționată

Similar cu repoziționarea anterioară a accesoriilor de baie și bucătărie, marca premium folosește lansarea noii sale game de pare de duș pentru a-și restructura portofoliul de duș.

„Sloganul „Shower dreams – your personal experience” ne-a permis să diferențiem radical poziționarea portofoliului nostru de pare de duș de cea a concurenților noștri, astfel încât KLUDI să iasă în evidență clar în fața altor produse de pe piață”, explică Arndt Papenfuss.

„Pe baza ideii că „mai puțin înseamnă mai mult”, gama bine organizată se concentrează pe produse pe care clienții le doresc cu adevărat și diferențiază clar între cele trei clase de performanță: Confort, Confort Plus și Excelență.” KLUDI a făcut acest lucru pentru a ajuta partenerii în sectorul de specialitate en-gros și comerț, precum și consumatorii finali, găsesc ceea ce caută în gamă și pentru a facilita consilierea în vânzări și deciziile de cumpărare.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video