Roca prezinta eleganta ca stil de viata prin noua colectie vintage Carmen

275 vizualizari
Colecția Carmen
Distribuie pe
  • Carmen ne duce cu gândul la vremurile când stilul de design era o opțiune pe viață și totul era creat pentru a da un plus de inspirație 
  • Accesoriile și mobila de baie sunt dedicate celor nostalgici

Casele sunt pe-atât de diferite pe cât sunt oamenii care trăiesc în ele. De aceea, Roca oferă produse care ne ajută să creăm spații de baie potrivite fiecărui stil de viață, nevoi și persoane. Pentru că suntem unici și avem nevoi diferite, design-urile Roca sunt rezultatul a peste 100 de ani de soluții special concepute pentru fiecare gust. Tehnologii eficiente și durabile au fost create prin îmbinarea elementelor din trecut și viitor, pentru a ne oferi modele noi și exclusive.

Dacă sunteți un fan al filmelor clasice alb-negru și preferați să ascultați melodii pe vinyl, Roca va reuși să vă transpună în acea atmosferă. Carmen® este o colecție completă de baie care vă permite să călătoriți în epoca pe care ați visat mereu să o experimentați, când  eleganța era un stil de viață și fiecare detaliu avea sens. Închideți ochii și îndrăzniți să visați!
Roca

O îmbinare perfectă între detalii clasice și materiale moderne 

Colecția Carmen® este un tribut adus iconicului lavoar Roca din anii 1940.  Colecția este reinterpretată în prezent. Păstrând detaliile vintage ale pieselor de mobilier și a obiectelor din porțelan, Carmen reprezintă o colecție memorabilă care incorporează cele mai recente inovații în designul spațiilor de baie.
Marginea clasică de porțelan a lavoarelor  amintesc de liniile designului din trecut, în timp ce formele elegante ale căzilor din fontă scot în evidență stilul vintage al întregului ansamblu de mobilier.
Când vine vorba de mobilă, opțiunile sunt numeroase. Fie că alegeți  o unitate tip coloană cu rafturi de sticlă și lumini LED pentru depozitarea obiectelor, sau un corp cu sertare, toate sunt fabricate din lemn natural.Toaletele Carmen® integrează cele mai moderne tehnologii și materiale în proiectarea spațiilor de baie. Acestea au un nou design optimizat pentru a oferi o mai bună igienă: sunt dotate cu pereți interiori netezi fără margini și distribuție uniformă a apei pe întreaga suprafață a vasului de toaletă. Capacele sunt fabricate cu SUPRALIT®, o rășină exclusivă creată de Roca. Astfel, ele sunt mai durabile, mai igienice, mai ușor de curățat, mai sigure și mai silențioase.

www.roca.com
www.ro.roca.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video