Un nou model SANICUBIC – statie de pompare pentru o casa intreaga

132 vizualizari
Sanicubic 1
Distribuie pe
Sanipompele SFA (pompe cu tocator) va permit adaugarea de obiecte sanitare suplimentare in orice loc din casa, chiar si in locuri dificile, unde altfel ar fi imposibil sau foarte costisitor sa montati obiecte sanitare (utilizand principiul scurgerii gravitationale).

Gama pompelor SFA se completeaza in 2013 cu modelul SANICUBIC 1, noua statie de pompare de inalta performanta, cu tocator inclus, ce poate evacua toate apele uzate provenite de la mai multe wc-uri, sali de baie si bucatarii, aflate toate sau o parte din ele sub nivelul canalizarii. SANICUBIC 1 este special proiectata pentru case individuale (uz casnic). Echipamentul este prevazut cu 4 intrari, pentru a facilita racordarea tevilor de la intreaga casa, permitand astfel numeroase tipuri de conectari/racordari.

Avand un motor puternic pentru o eficienta si o fiabilitate maxima, SANICUBIC 1 poate evacua un debit de ape uzate de pana la 200 l/min. Sistemul de tocare permite macinarea continutului apelor uzate in particule mici. Acestea vor fi apoi pompate prin conducte de 50 mm diametru, catre canalizarea generala, pana la 11 m vertical sau 110 m orizontal ori o combinatie intre cele doua distante. De exemplu, in cazul in care este necesar ca evacuarea apelor uzate sa se faca pe o distanta de 5 m vertical, debitul poate ajunge pana la 9.5 m³/ora (150 l/minut).     Curba de performanta

 
SANICUBIC 1 are incorporat un sistem de alarma vizuala, montata pe panoul frontal al echipamentului, si alarma mobila, cu fir, care reproduce semnalele vizuale si sonore de pe panoul frontal. Sistemul de alarma avertizeaza asupra unei functionari indelungate neconforme a echipamentului.

SANICUBIC 1 se livreaza cu un modul de alarma sonora si vizuala, cu fir (lungumea cablului electric furnizat este de 5 m).

Principiul de functionare
SANICUBIC 1 contine o pompa echipata cu sistem de tocare de inalta performanta. In cuva produsului exista doua tuburi plonjoare: unul comanda pornirea motorului, iar celalalt sistemul de alarma.

Tubul plonjor lung:
In timpul functionarii normale, odata ce apele uzate din cuva ating nivelul de pornire al tubului lung, sistemul de pompare se pune in functiune.

Tubul plonjor scurt:
In cazul unei functionari anormale, daca apele uzate ating un nivel maxim in cuva, se realizeaza un contact. Acest contact declanseaza o alarma vizuala si sonora. LED-ul alarmei generale de pe panoul de comanda al SANICUBIC 1 devine rosu, LED-ul alarmei mobile devine si el rosu, pornindu-se si alarma sonora.

Sistemul dublu de alarma (vizuala si sonora) detecteaza si semnalizeaza orice eroare in functionarea echipamentului. Astfel, se permite o monitorizare facila a echipamentului si detectarea eventualelor incidente (intrerupere de tensiune, inundatie, blocare a motorului cauzata de corpuri solide...).
Alarma mobila permite verificarea de la distanta a starii sistemului de pompare. Modulul de alarma mobila, cu fir, poate fi instalat oriunde in casa.

 

 

 

 

Caracteristici tehnice:

• Conectari posibile: mai multe wc-uri, lavoare, dusuri, cazi de baie, masini de spalat vase/rufe
• Diametru recomandat al conductei de evacuare (mm) 50
• Distanta de pompare pe verticala (m) 11
• Distanta de pompare pe orizontala (m) 110
• Temperatura medie admisa (C°) 35
• Temperatura maxima pe perioade scurte (C°) 70
• Tensiune de alimentare (V) 220-240
• Putere motor (W) 1x1500
• Volumul cuvei (l) 32
• Greutate (kg) 16
• Dimensiuni L x l x h (mm) 539 x 426 x 440

Doriti mai multe detalii despre acest produs?

Gasiti informatii aici.
Ne puteti contacta la tel 0256-245.092 sau pe email pe info@saniflo.ro
SFA SANIFLO SRL

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video