Încă o mare companie se angajează să utilizeze 100% energie reciclată până în 2040

34 vizualizari
BenQ
Distribuie pe

BenQ Qisda Group (BenQ) a anunțat că s-a alăturat oficial grupului RE100 și a promis că va utiliza în totalitate energie 100% reciclată până în 2040. În plus, a anunțat obiectivul de a ajunge la emisii nete zero până în 2050. BenQ colaborează în mod activ cu furnizorii săi pentru a diminua semnificativ emisiile de carbon, în conformitate cu inițiativele relevante în materie de sustenabilitate și cu standardele internaționale, demonstrând astfel angajamentul său față de sustenabilitate.

BenQ Group este unul dintre cei doi mari producători de ecrane LCD și proiectoare din lume, cu afaceri în domeniul tehnologiei informației, sănătății, soluțiilor inteligente, rețelelor și comunicațiilor. Compania deține brandul global BenQ, care oferă produse și servicii în diferite domenii precum lifestyle, educație, sănătate sau business.

Grupul BenQ și-a anunțat oficial obiectivul și procesul de reducere a emisiilor de carbon și va colabora cu cei 400 de furnizori parteneri, a căror capitalizare de piață totală depășește 1 trilion de dolari, pentru a lucra la reducerea emisiilor de carbon și a avea grijă de mediu, cu speranța de a "crea un bine comun și sustenabilitate".

Peter Chen, preşedintele BenQ Group, a declarat că de când BenQ a publicat primul său raport de responsabilitate socială în 2007, a obținut prima verificare din lume pentru amprenta de carbon a unui ecran LCD de 20 de inci(anul 2010) și începând cu 2012 a obținut peste 50 de trofee legate de ESG. El a subliniat faptul că, corporaţiile ar trebui să considere ESG ca fiind declarațiile lor financiare, precum și o a doua scrisoare de progres, prin stabilirea concludentă a obiectivelor și prin eforturi susținute pentru a le pune în practică. Pe lângă declararea oficială a procesului său în vederea atingerii obiectivului de zero emisii nete, grupul a invitat furnizorii săi să li se alăture pentru a "colabora în vederea creării binelui comun și a sustenabilității" și a demonstra o forță de 100 de ori mai mare.

Sam Kimmins, Director of Energy la Climate Group, a declarat: "Suntem încântați că BenQ Group s-a alăturat RE100, inițiativa globală condusă de Climate Group în parteneriat cu CDP. Prin angajamentul de a produce 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2040, BenQ face un pas important în direcția îmbunătățirii sustenabilității sale, alăturându-se celor peste 380 de companii de top din lume care s-au angajat să stimuleze schimbarea pieței. Îi încurajăm și pe alții să urmeze exemplul."

Având 2021 ca an de referință, grupul se așteaptă să atingă un nivel net de emisii zero până în 2050. În plus față de atingerea obiectivului de emisii nete zero, BenQ s-a angajat ca furnizorii să poată reduce emisiile de carbon cu 20% până în 2030. Grupul BenQ îi va ajuta fără îndoială pe alții să atingă acest obiectiv. Practicile de reducere a emisiilor de carbon ale furnizorilor vor fi, de asemenea, incluse în evaluările acestora, adăugând şi cerința de evaluare ESG.

Având ca platformă Fundația BenQ și pornind de la examinarea gazelor cu efect de seră, grupul intenționează să stipuleze obiective de reducere a emisiilor de carbon și să lucreze la managementul energiei.

Lista membrilor RE100: https://www.there100.org/re100-members?page=30

Pentru a afla mai multe despre soluțiile sustenabile BenQ, vă rugăm să vizitați:

https://www.benq.eu/en-eu/business/resource/sustainability.html

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video