Porniti, masurati si aflati mai multe imediat

116 vizualizari
instrumente de masurare HVAC
Distribuie pe

Testo lanseaza pe piata noi instrumente compacte de masurare HVAC

Noile instrumente de masurare HVAC asigura rezultate precise ori de cate ori aveti nevoie – rapide, flexibile, usor de utilizat si conectate la telefonul mobil sau tableta. Indiferent daca realizati lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de climatizare si ventilatie, de service al sistemelor de incalzire, de asigurare a calitatii aerului interior si a confortului, de masurare a presiunii in aplicatii industriale sau masurarea temperaturii in mediile alimentare si de laborator – avem instrumentul de masurare adecvat pentru fiecare parametru relevant.

Timp tot mai putin la dispozitie, liste nesfarsite de responsabilitati si sarcini complexe. Acestea sunt momentele in care noile instrumente de masurare compacte de la Testo va sunt alaturi. Rapide in determinarea si afisarea valorilor masurate, flexibile si usor de utilizat, cu suport inteligent oferit de aplicatia Testo Smart App. Cu ajutorul aplicatiei mobile testo Smart App, pe langa cele mai importante meniuri de masurare aveti posibilitatea de a stoca, analiza si documenta valorile masurate, precum si sa utilizati functia practica de al doilea ecran prin intermediul asistentului inteligent, in orice moment. 

instrument de masurare Hvac

Sisteme de climatizare si ventilatie usor de controlat

Functionarea fara probleme si eficienta din punct de vedere energetic a sistemelor de climatizare si ventilatie poate fi asigurata doar prin masurarea regulata a parametrilor relevanti. Cu noile instrumente compacte de masurare testo 417, testo 416 si testo 425, masurarea debitului si a volumului de aer in conducte de ventilatie, la admisia si evacuarea aerului si in timpul reglarii sistemelor de ventilatie rezidentiale echilibrate este extrem de usoara. 

instrumente de masurare HVAC

Confort sporit in interior

In fiecare zi petrecem aproape 90% din timpul nostru in interior. Prin urmare, calitatea aerului interior si nivelul de confort sunt esentiale pentru minimizarea riscurilor pentru sanatate si asigurarea performantei la locul de munca. Datorita noilor instrumente compacte de masurare testo 535, testo 545 si testo 625, nivelul de CO2, luminozitatea, temperatura si umiditatea sunt controlate rapid, usor si precis, asigurand un climat interior sanatos care creste performanta.

Masurarea presiunii – simpla si compacta 

Cele doua instrumente de masurare a presiunii diferentiale testo 512-1 si testo 512-2 pot fi utilizate pentru a masura presiuni mici si mari, in mod rapid si precis, de exemplu in timpul verificarii sistemelor de incalzire si a arzatoarelor. Testo 512 este, de asemenea, un partener de incredere pentru masurarea presiunii in aplicatii industriale sau pentru verificarea filtrelor si masurarea cu tub Pitot in sistemele de climatizare si ventilatie.

instrumente de masurare HVAC

Masurarea flexibila si precisa a temperaturii 

Temperatura este parametrul de masurare aplicabil in cele mai multe sectoare, atunci cand vorbim despre controlul sistemelor de incalzire, racire sau ventilatie, echipamente industriale sau intr-un mediu de laborator si alimentar. Cu noile instrumente de masurare a temperaturii testo 922, testo 925 si testo 110 (conforme HACCP) si cu gama larga de sonde (TC tip K, NTC, Pt100), chiar si temperaturile scazute sau extrem de ridicate pot fi masurate cu precizie, usurinta si rapiditate in aproape orice mediu. Si datorita carcasei (optionale) TopSafe, instrumentele sunt protejate impotriva prafului si a apei, conform standardului IP65.

instrumente de masurare HVAC

 

Aplicatia testo Smart App ofera suport pentru toate masuratorile cu meniuri de masurare intuitive pentru toate aplicatiile HVAC, configurare rapida, afisare tabelara si grafica a valorilor masurate, functie pentru al doilea ecran si documentare fara complicatii. Aplicatia testo Smart App poate fi descarcata si utilizata gratuit din magazinele de aplicatii si este actualizata constant.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video