Argintul transparent va revolutiona productia de touchscreen-uri si display-uri

10 vizualizari
Argintul transparent
Distribuie pe

Participa la DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive!

Southeast European Exhibition for Digital Display and Interactive Technologies

In conditiile in care utilizarea device-urilor creste in mod constant, iar producatorii sunt nevoiti sa faca fata cererii economisind in acelasi timp resursele, cercetatorii se vad nevoiti sa vina cu inovatii inteligente. Bunaoara, oamenii de stiinta de la Universitatea din Michigan au fabricat recent un strat foarte subtire si neted de argint combinat cu aluminiu, care ar putea fi utilizat pentru display-uri si touchscreen-uri, scrie blog.drupa.com. Noul material este destul de flexibil incat sa poata fi folosit in productia dispozitivelor din plastic, fara sa se incalzeasca. Pentru a lansa pe piata noua tehnologie, oamenii de stiinta au anuntat ca sunt in cautarea unor parteneri. Cert este ca, odata lansata, noua tehnologie va revolutiona productia de touchscreen-uri si display-uri.

In prezent, ecranele telefoanelor inteligente si televizoarelor sunt realizate din oxid de indiu staniu (ITO), un semiconductor din material ceramic transparent, al carui pret creste in mod constant datorita cererii.

“Oxidul de indiu staniu (ITO) se va scumpi foarte mult, cata vreme productia de touchscreen-uri va continua sa creasca – si nu exista multe resurse de indiu. Inainte era foarte ieftin; acum, pretul creste brusc”, explica L. Jay Guo, profesor de inginerie electrica si informatica la
Universitatea din Michigan.

Conferinta DIGITAL SIGNAGE – Intra in lumea competitiei!
Locatie: Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti, sala Multimedia, etaj 2
Data: 27 septembrie 2017
_____________________
Consumatorii de astazi isi doresc noi experiente in divertisment, chiar daca vorbim de stadioane, arene, cluburi sau teatre. In fata unui asemenea public, atat organizatorii, cat si producatorii de digital signage sunt nevoiti sa faca fata cu succes noilor provocari. Cata vreme cuvintele de ordine sunt astazi display-urile, difuzoarele, senzorii, lumina, creativitatea si povestile, noi ne propunem sa le dezbatem pe toate intr-o conferinta dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor creative concepute pentru zona de retail (noua ancora a semnalisticii digitale), entertainment si industria de LED-uri.
Care este realitatea tehnologica in care traim si care sunt tendintele si necesitatile in zona de business, pentru captarea si retinerea atentiei consumatorului?

DIGITAL SIGNAGE
26-29 septembrie 2017
Romexpo, Bucuresti
http://www.printsign.ro/digital-signage/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video