Arabesque inaugureaza o noua platforma logistica si un magazin MatHaus in Suceava

89 vizualizari
MatHaus suceava
Distribuie pe

Compania de distributie de materiale pentru constructii si finisaje Arabesque va inaugura vineri, pe 24 martie 2023, la Suceava, cea mai mare platforma logistica de vanzare a materialelor de constructii si finisaje din tara. Platforma se intinde pe o suprafata de 46.900 mp, include un depozit Arabesque si un magazin MatHaus, cu o suprafata construita totala de aprox 22.000 mp. 

Platforma Arabesque/MatHaus Suceava este cel mai mare proiect dezvoltat de compania romanească in ultimul an. Cu o investitie de 25 de milioane de euro Arabesque isi propune să aduca mai aproape de piata regionala o gamă completa de produse și servicii specializate. 

Platforma logistica din Suceava se intinde pe o suprafata de 46.900 mp si este prima din tara in care compania integrează un depozit Arabesque si un magazin MatHaus pe suprafata mare, cu o suprafata construita totala de aprox 22.000 mp, optimizand astfel serviciile si portofoliul de produse disponibile atat pentru companiile de constructii, producatorii de mobila si firmele care dezvolta proiecte de constructii sau renovari cat si pentru clientii finali.

"In cei 29 de ani de activitate ai Arabesque am invatat care sunt asteptarile constructorilor din Romania si am oferit produse si servicii de calitate, care raspund nevoilor reale a pietei autohtone. Clientii nostri au la dispozitie stocuri permanente si suficiente de materiale, insotite de toate documentele de certificare si calitate, acestea fiind completate de servicii de consultanta tehnică de specialitate in alegerea materialelor pentru construit, renovat și reparat. Cu ajutorul flotei proprii formata din peste 1000 de camioane, transportul este asigurat in cel mai scurt timp, cu monitorizare prin GPS a comenzii. Clientii nostri vor deveni cu atat mai competitivi cu cat noi devenim mai eficienti in livrarea produselor necesare, acesta reprezentand pentru noi conceptul de parteneriat. Aceste servicii vor fi disponibile pietei regionale din Moldova, prin deschiderea in Suceava a celei mai mari platforme logistice de vanzare a materialelor de constructii și finisaje din tara. Ne dorim, astfel, sa contribuim la dezvoltarea pietei de constructii din Suceava si nordul Moldovei." a declarat Sorin Stefan, director general operational Arabesque. 

Investitia celui mai mare furnizor de solutii integrate pentru piata constructiilor din Romania are un impact pozitiv si asupra economiei locale, prin generarea unui numar de aprox 200 de locuri de muncă noi în Suceava.

Lansarea noului magazin MatHaus va avea loc vineri, 24 martie, iar clientii sunt asteptati in noua locatie din strada Traian Vuia nr. 17, unde vor avea la dispozitie peste 46.000 de produse pe stoc, pornind de la otel beton, structuri metalice si zidarie, profile si tevi metalice,  placi din lemn, sisteme complete pentru acoperisuri, toata gama de compartimentari de gips carton, placi tehnice si tavane casetate, termoizolatii, mortare, gleturi, adezivi, sape, vopsea si tencuieli, peste 2,000 de decoruri de parchet, gresie si faianta, intreaga gama de instalatii sanitare si electrice, o gama extinsa de scule electrice si echipament de protectie. Sunt 46.000 de produse care se refera strict la domeniul constructiilor si renovarilor, gata pentru a fi livrate cu flota proprie Arabesque, in 24/48 ore.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video