Peste 6.500 de vizitatori au ajuns la evenimentul TotulPentruCasaTa2023 de la ROMEXPO

86 vizualizari
Totul pentru casa ta
Distribuie pe

În perioada 23 – 26 martie, ROMEXPO a organizat TotulPentruCasaTa2023 – conceptul care a prezentat soluții home & deco potrivite pentru orice tip de locuință. Manifestarea a avut loc în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și s-a bucurat de prezența a peste 6.500 de vizitatori.

La TotulPentruCasaTa2023 au participat 150 de companii, din 14 țări (Austria, Bulgaria, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, România, Spania, Turcia și Ungaria). Evenimentul a înregistrat un grad de internaționalizare de 24%, fiind prezente 104 firme din România și 46 din străinătate 

eveniment                 eveniment

Timp de 4 zile, vizitatorii au avut ocazia să descopere proiecte de construcții, arhitectură, design interior și exterior și să se bucure de reduceri considerabile la produsele și accesoriile home & deco.

eveniment                         eveniment

TotulPentruCasaTa2023 a adus în prim plan creativitatea și originalitatea companiilor prezente la târg. Reprezentanții acestora au oferit vizitatorilor consultanță gratuită pentru planurile de construcție și decorare a spațiilor de lucru sau de locuit.

Mai mult decât atât, manifestarea a promovat ideea de locuință eco – friendly, casa independentă energetic, mijloacele de producere a energiei, precum și soluțiile de reducere a consumului energetic.

eveniment                                              eveniment

 

TotulPentruCasaTa a reunit târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional al ROMEXPO: Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Mobila Expo

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video