Amenajari

Cele mai frecvente 4 tipuri de toalete

  • Published in Amenajari
  • Hits: 2497

Între tipurile de vasuri de toaletă există diferențe semnificative, motiv pentru care alegerea acestuia trebuie să fie realizată astfel încât funcționalitatea, esteticul și costurile să fie îmbinate perfect.


Studiile au arătat de-a lungul timpului faptul că fiecare om, pe parcursul vieții, petrece în medie 1 an și jumătate pe toaletă. Interesant, nu-i așa? Nimeni probabil nu s-ar fi gândit cât timp petrece la toaletă și cât de importantă este alegerea vasului de wc.

Vasele de toaletă sunt de mai multe feluri, astfel încât să poată fi integrate cu ușurință în orice tip de baie. Indiferent că e vorba despre o baie mică sau una generoasă, există suficiente modele pentru a echipa spațiul disponibil conform nevoilor.


1. Vas de toaletă cu montaj pe pardoseală
1

Acesta este cel mai întâlnit vas de toaletă, fiind și printre primele modele apărute pe piață. Deseori acest model este ales datorită ușurinței de montare și a prețului foarte accesibil. Acestui tip de vas de wc i se pot cupla diverse tipuri de rezervoare și sunt ușor de întreținut în cazul în care apar probleme.

Principalul dezavantaj al acestui tip este faptul că înălțimea de montare nu poate fi modificată, ele având o înălțime definită.


2. Vas de toaletă suspendat
4

A devenit în foarte scurt timp extrem de popular datorită aspectului său foarte plăcut și a spațiului mic pe care îl ocupă. De asemenea, acest tip de vas de wc este foarte ușor de curățat și întreținut. Prețul acestora este mai mare decât cel al modelelor clasice, iar montajul presupune un efort suplimentar.


3. Vas de toaletă cu rezervor lipit
3

Rezervorul montat pe vasul de wc este mult mai elegant și modern. Acesta poate fi achiziționat și separat de vasul de toaletă, însă cel mai frecvent ele sunt la pachet.

Tipul acesta de vas de toaletă este deseori recomandat pentru băile de dimensiuni normale spre mari, deorece ocupă mai mult spațiu datorită dimensiunilor relativ mari.


4. Vas de toaletă cu rezervor la semi-înălțime
2

Rezervorul de apă montat la semi-înălțime față de wc este extrem de ușor de montat și reparat în cazul în care apar probleme. Aceasta este de obicei varianta economică și se utilizează frecvent în băile de serviciu sau băile foarte mici.

Share This

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles