Amenajari

Culoarea anului 2019 de la Pantone: Living Coral 16-1546

  • Published in Amenajari
  • Hits: 1275

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2019: PANTONE 16-1546 Living Corai. Experţii institutului au căzut de acord că această culoare caldă este perfectă într-o lume agitată, aflată constant în mişcare.

Este o reacţie la asediul tehnologiei digitale şi a reţelelor de socializare asupra vieţii de zi cu zi. Specialiştii consideră că această culoare aduce autenticitate şi îndeamnă la o comunicare naturală şi mai intimă.

Culoarea simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă, spun cei de la Pantone.
Institutul Pantone alege anual o nuanță ce va influența tendințele anului viitor, bazându-se pe tendințele modei, produsele vestimentare ce urmează să fie lansate și cercerează produsele aflate deja pe piață.

De acest studiu al celor de la Pantone țin cont marii retaileri din întreaga lume dar și designerii, astfel că în colecțiile următoare pentru anul 2019 vor folosi des nuanța Living Coral în creațiile lor.


Share This

 

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles