Amenajari

Un nou magazin Hornbach la Cluj-Napoca

  • Published in Amenajari
  • Hits: 603

Fondată în anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 160 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 8 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara și Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. Hornbach le garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment, iar consilierea oferită de specialiștii companiei direct la raft și serviciile puse la dispoziție în fiecare magazin sunt foarte apreciate.

Retailerul german de ma­teriale de construcţii şi pro­duse pentru gră­dinărit Horn­bach a început construcția unui nou magazin în Cluj-Napoca. Datorită cererii, dar și a strategiei de extindere a rețelei de pe piața locală, reprezentanții anunță deschiderea unei noi unități și în Constanța.

La Cluj-Napoca, magazinul se află deja în construcţie, pe strada Fabricii de Zahăr, la intersecţie cu strada Câmpina. Este un teren de patru hectare. Nu putem estima când va fi gata, pentru că peste iarnă lucrurile se pot decala din cauza vremii“, spune Dan Bădescu, directorul de dezvoltare Hornbach România, pentru Ziarul Financiar.

Sursa:https://actualdecluj.ro/germanii-de-la-hornbach-cu-afaceri-de-875-mil-lei-au-inceput-constructia-unui-magazin-nou-la-cluj-napoca/

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles