Donatie 100 de generatoare și 200 de calorifere electrice cetățenilor ucraineni

59 vizualizari
donatie calorifere ucraina
Distribuie pe

Grampet, GFR și Fundația Toflea au donat prin intermediul Fundației Scheherazade 100 de generatoare și 200 de calorifere electrice cetățenilor ucraineni

Fundația Scheherazade pentru a zecea oară în Ucraina, de la începutul războiului, pentru a livra produsele

Grampet, GFR și Fundația Toflea au donat 100 de generatoare și 200 de calorifere electrice cetățenilor ucraineni. O parte vor fi distribuite la Cernăuți, iar restul vor merge către populația din Harkov și din regiunea Herson.

Grupul Grampet are un rol important ca întreprindere românească în situația complexă actuală, de la momentul declanșării războiului a livrat, peste 1 milion de tone de produse petroliere și cereale din Ucraina în portul Constanța.

Președintele Grampet Group, domnul Gruia Stoica, a declarat:

"Dorința noastră este de a ne implica cât mai mult și de a sprijini comunitatea ucraineană afectată de război. Într-un context dificil, trebuie să ne unim forțele și să ajutăm. Sperăm că donația de 100 de generatoare și 200 de calorifere electrice, realizată împreună cu GFR și Fundația Toflea  va aduce o rază de speranță ucrainenilor."

Transportul din România a ajuns în Cernăuți pe data de 9 februarie 2023. Gazda noastră a fost Consiliul Regional Cernăuți, în prezența președintelui Oleksiy Boiko, Ruslan Zaparaniuk - șef administrația regională și a șefilor comunităților din regiunea Cernăuți Mykola Huytor, Yulia Hrytsku-Andriiesh, Oleksiy Voloshchuk, Volodymyr Samaryuk, inclusiv a comunităților de români și de romi.

La eveniment a participat și Consulul General al României la Cernăuți, doamna Irina Loredana Stănculescu.

Fundația Scheherazade mulțumește instituțiilor din România care au facilitat transportul umanitar către Ucraina: Vama Română, Poliția de Frontieră, IGSU, Inspectoratul General pentru Imigrări, RCS Comisionar SA, precum și tuturor celorlalte autorități relevante ale statului care s-au implicat și au asigurat distribuirea eficientă a transportului umanitar către Ucraina. Fundația Scheherazade le transmite sincere mulțumiri tuturor acestora pentru efortul și implicarea lor.

La această activitate umanitară au fost prezenți și Comitetul Executiv al Grupului Grampet, GFR,  Fundația Toflea, doamna Liliana Agheorghicesei, Președinte al Patronatelor IMM din Județul Suceava și doamna Wajiha Haris - Președintele Fundației Scheherazade, care a efectuat personal zece călătorii în Ucraina în ultimul an.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video