Cariere

Noi perspective in tehnica sanitara

  • Published in Cariere
  • Hits: 1570

Când vorbim despre sănătate, înţelegem de fapt servicii de sănătate. Cealaltă faţă a monedei sănătate – prevenirea – se situează pe la sfârşitul listei în majoritatea agendelor. În general, sănătatea nu este preţuită până în momentul în care este afectată şi apare o boală.

Vom descrie câteva practici, care cu părere de rău, nu sunt suficient de populare pe teritoriul României. Aplicarea acestora în procesele de reparație și conduită igienică generală ne-ar putea semnificativ micșora expunerea la bacterii și viruși.

Robinete și toalete cu sensor
Capacitatea de a folosi toaletele și robinetele fără atingere este mai mult decât un simplu truc. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, bacteriile care provoacă gripa și alte boli pot supraviețui pe suprafețele de metal dur timp de două ore sau chiar mai mult. Acestea se răspândesc atunci când oamenii ating aceste suprafețe și apoi ating ochii, gura sau nasul.

Încălzitoare de apă fără rezervor
Sistemele de incalzire a apei fara rezervor au fost pe piață de multi ani, dar multi proprietari de case nu stiu că exista. Acestea sunt cu până la 50% mai eficiente din punct de vedere energetic, astfel încât costul mai ridicat al acestora poate fi recuperat pe durata de viață a sistemului.

Reparații mai puțin invazive
Înlocuirea țevilor a fost, în mod tradițional, costisitoare și dificilă. Dacă scurgerea se afla sub o placă de fundație sau în spatele zidurilor, singura soluție era de a rupe tuburile vechi și de a le instala pe cele noi. Astăzi multe dintre aceste probleme pot fi rezolvate printr-o nouă tehnologie care repară conductele într-o manieră neinvazivă. Într-un proces în mai multe etape, interiorul țevilor este curățat prin sablare abrazivă. Ulterior, interiorul țevilor este acoperit cu o rășină epoxidică care sigilează și oprește scurgerile.

Nu toate companiile de instalatii sanitare ofera aceste servicii, asa ca daca aveti probleme de acest gen, asigurati-va ca veți contacta o firma specializata pe cele mai moderne metode.

Chiar și cu toată tehnologia modernă disponibilă, cel mai bun lucru pe care proprietarii le pot face pentru a se asigura că sistemele lor sanitare funcționează corect este să facă verificări anuale.


Elaborat de Jooble.

Share This

 

Comentarii

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
Siteul blog.instalnews.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Află mai mult Am înţeles