Încep înscrierile la BIFE-SIM 2024, evenimentul anului în industria românească de mobilier

31 vizualizari
1
Distribuie pe

Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Romexpo au lansat BIFE-SIM 2024, expoziția internațională care aduce la un loc întreaga comunitate a industriei de mobilă. Evenimentul de lansare a avut loc săptămâna trecută,  în prezența unor factori relevanți. Alături de Consiliul Director al APMR și reprezentanții la vârf ai Romexpo au participat conducerile Cluster Mobilier Transilvan – CMT, Cluster Regional al Lemnului – PRO WOOD, Asociația Industriei Lemnului – PROLEMN, Asociația Română pentru Design și Inovație – ARDI, dar și producători de mobilă și decorațiuni, distribuitori de echipamente, utilaje și accesorii. 

Crafting enduring connections

BIFE-SIM este o vitrină importantă pentru inovația și tradiția prelucrării superioare a lemnului, un eveniment cheie în promovarea industriei românești la nivel internațional, cel mai bun spațiu de networking între profesioniștii din industria mobilei și a produselor din lemn, după cum arată și sloganul celei de-a 32-a ediții a BIFE-SIM, respectiv Crafting enduring connections.

Haideți la BIFE-SIM 2024! Trebuie să arătăm forța industriei noastre. Este nevoie să ne vedem și să fim văzuți. Știm să facem mobilă și nu putem accepta să ne bată cineva la noi acasă. Sper să găsiți resursele necesare și dorința de a fi prezenți la singurul eveniment care reunește întreaga comunitate a industriei de mobilă”, este îndemnul președintelui APMR, Dumitru Blaga. 

,,Vă punem la dispoziție cadrul perfect pentru promovarea produselor și serviciilor în fața unui public vast, format din profesioniști din industrie, investitori și potențiali parteneri de afaceri. Împreună ne luăm un angajament ferm pentru un viitor propice inovației și progresului în industria mobilei“, transmite și Mihai Costriș, director executiv ROMEXPO. 

Prin prezentarea gamei diversificate de produse, într-un spațiu dedicat mediului de business, expozanții BIFE-SIM contribuie la consolidarea și dezvoltarea continuă a reputației industriei românești de mobilă. 

Imaginea mobilei românești și a industriei noastre pleacă de la București. BIFE-SIM nu este doar expoziția APMR și a Romexpo, este evenimentul industriei românești de mobilă. Noi pregătim scena pe care dumneavoastră vă puteți prezenta colecțiile noi și produsele inovative pe care le creați în fabricile din România, puteți convinge publicul specializat de potențialul industriei”, a completat Nadina Nedelea Rus, directorul executiv APMR. „Împreună putem reveni la ceea ce am fost. Noi, cei de la Romexpo, încercăm să facem lucrurile din ce în ce mai bine și suntem dispuși să colaborăm pentru a crea un eveniment de care să fim cu toții mândri”, a adăugat Daniela Sîsîn, director comercial Romexpo. 

Brings together the entire furniture industry community

BIFE-SIM este singurul eveniment care reunește, la București, producători de mobilă și furnizori de echipamente, accesorii și obiecte de decor, arhitecți și designeri, retaileri sau reprezentanți ai HoReCa ori cumpărători finali. Este cadrul ideal pentru schimbul de idei între profesioniști, unde cei pasionați de industria mobilierului pot construi conexiuni solide și pot contribui la dezvoltarea acestei ramuri la cel mai înalt nivel. BIFE-SIM oferă o imagine de ansamblu a celor mai recente tendințe, inovații și tehnologii din sectorul mobilei, atrăgând atât participanți interni, cât și internaționali. 

Evenimentul este organizat de Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Camerele de Comerț și Industrie din România și va avea loc în perioada 19 – 22 septembrie  2024, în Pavilionul B2, Romexpo, București. 

Pentru mai multe informații, contactați 

Echipa APMR apmr@industriamobilei.ro 
Echipa Romexpo romexpo@romexpo.ro 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Video