Schneider Electric a lansat unitatea de răcire ClimaSys

113 vizualizari
1
Distribuie pe

Schneider Electric a anunțat lansarea unei noi generații de unități de răcire conectabile ClimaSys. Această gamă stabilește noi standarde pentru eficiență, fiabilitate și sustenabilitate în tehnologia de răcire.
În mediile industriale, în care temperaturile ambientale pot ajunge până la 55ºC, controlul condițiilor de căldură și umiditate este esențial pentru a garanta funcționarea optimă a componentelor instalate în interiorul panourilor de automatizare și control.
Unitatea de răcire ClimaSys a fost special concepută pentru a face procesele de producție mai fiabile, prin reducerea timpilor de nefuncționare și a pierderilor de producție. Complexitatea hardware-ului și conectivitatea on-board sunt câteva dintre caracteristicile care contribuie la acest lucru.
Concepută pentru a satisface nevoile în evoluție ale industriilor din întreaga lume, noua versiune a unității de răcire ClimaSys oferă o soluție cuprinzătoare pentru gestionarea temperaturii și a umidității în medii critice, cum ar fi centrele de date, facilitățile industriale și infrastructura de telecomunicații, apă sau transport. 
ClimaSys oferă mai multe beneficii și caracteristici unice care răspund următoarelor provocări:

  • Sustenabilitate: noua unitate de răcire ClimaSys oferă cel mai bun raport de eficiență energetică (EER) și combinație greutate-mărime de pe piață.
  • Este special concepută pentru a fi sustenabilă, datorită schimbătoarelor de căldură cu micro-canale, compresorului rotativ, care reduce consumul de freon cu până la 40% per unitate de răcire.
  • De asemenea, este livrată în ambalaje ecologice fără plastic, fabricate până la 80% din carton reciclat.
  • Fiabilitate: ClimaSys este un produs inteligent, care oferă vizibilitate remote pentru alerte și pentru verificarea stării de funcționare. De asemenea, are integrat hardware-ul IP55, precum și 3 moduri redundante pentru aplicații critice.
  • Flexibilitate și opțiunea de personalizare: Greutatea, volumul și dimensiunile unității de răcire ClimaSys sunt cu 30% mai reduse (doar 40 kg pentru unitatea de 2 kW) și oferă 3 poziții de montare (aparent, ½ încastrat, încastrat), astfel încât să poată îndeplini toate nevoile în materie de spațiu.
  • Procesul de selecție a fost simplificat datorită a 40 de referințe multi-standard (IEC și UL) și poate îndeplini cele mai exigente cerințe datorită unei game cuprinzătoare de accesorii și opțiuni de personalizare.
  •  Eficiență: Se configurează cu software-ul ProClima, care este acum complet încorporat în SEE Electrical, pentru a proiecta cea mai potrivită soluție termică.

Unitățile de răcire ClimaSys oferă caracteristici inteligente, care economisesc timp, cum ar fi suporturi de montare, șuruburi care nu se pot pierde și kituri de modernizare.
În plus, Modbus RTU nativ face comunicarea mult mai ușoară și simplă cu arhitecturile EcoStruxure și cu orice sistem SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).

„Pe măsură ce industriile devin din ce în ce mai dependente de infrastructura digitală critică, gestionarea temperaturii și umidității este esențială pentru a asigura fiabilitatea și longevitatea echipamentelor sensibile. Unitatea de răcire ClimaSys reflectă dedicarea Schneider Electric pentru inovație și sustenabilitate, oferind clienților noștri o soluție de ultimă oră pentru a răspunde nevoilor lor în evoluție în ceea ce privește managementul termic”, a spus Victor Donici, Offer Manager la Schneider Electric.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video