Căutați sisteme eficiente de ventilație de la Ventoxx? La Altecovent le veți găsi 

115 vizualizari
Căutați sisteme eficiente de ventilație de la Ventoxx? La Altecovent le veți găsi 
Distribuie pe

Ne este greu să credem că trăim ceva paradoxal. Și totuși vinovat pentru îmbolnăviri sau starea de bine, pentru manifestări alergice și nu numai este aerul pe care îl respirăm. Este culmea, ceea ce nu putem cântări vizual ce nivel de calitate are, dar ne influențează în mod direct sănătatea. Este și motivul pentru care publicul a devenit tot mai conștient de importanța ventilării și a menținerii aerului în cote optime. 

Importantă este calitatea aerului, dar și nivelul de umiditate și cât de bine circulă aerul în încăperile în care ne petrecem timpul. Nu ne referim doar la spațiile comerciale, acolo unde întâlnim, ca un criteriu absolut, prezența sistemului de ventilație. Devin tot mai comune aceste subiecte în rândul consumatorilor casnici.

Avem nevoie de sisteme de ventilație în spațiile rezidențiale?

Deși prima dată când auzim despre acest concept pare că sună sofisticat și prea mult, în fond este tipul de sistem care poate aduce semnificate contribuții în confortul tuturor. Fie că vorbim despre sisteme eficiente de ventilatie de la Ventoxx sau de la orice alt brand, vorbim în principiu de avantaje:

    • Schimb controlat de aer - ceea ce va însemna că veți putea limita pierderile de căldură și punțile termice, dar în același timp va fi realizat schimbul controlat de aer, care să elimine pe cel viciat și să introducă aer proaspăt în încăperi. 
    • Elimină problema umidității ridicate, ceea ce la rândul său presupune efecte negative pentru calitatea aerului ambiental. 
    • Filtrează aerul, astfel că cel proaspăt, înainte de a fi introdus în încăperi va fi filtrat de particule diverse, de alergeni etc. 
    • Ajută la economisirea energiei pentru a încălzi aerul. Recuperatoarele de căldură sunt eficiente în acest sens. 

Astfel de sisteme sunt disponibile la Altecovent, unul din cei mai cunoscuți furnizori ai nișei. În mod special când vine vorba despre sistemele de la Ventoxx Altecovent este importator/distribuitor unic.

De ce să alegeți sistemele de marca Ventoxx? 

Dacă vorbim despre Ventoxx vorbim implicit despre un brand cu reputație și tradiție, în sensul în care în spatele acestuia sunt ani de experiență și competență. Sistemele sunt proiectate să îmbunătățească eficiența energetică a clădirilor, pentru a crește calitatea vieții. Ce este diferit la aceste sisteme se referă la faptul că sunt performante, la costuri accesibile. 

Este vorba despre calitate europeană la preț accesibil. Sistemele au moduri diverse  de control și se aliniază și tendințelor actuale. În sensul în care acestea sunt moderne, pot fi setate și de la distanță, prin aplicații conectate la internet. Pot, de asemenea, să fie integrate în aplicațiile moderne de tip smart home. 

Revenind la avantajele pe care aceste sisteme le includ vorbim și despre eficiență maximă, randament de 91% în ceea ce privește recuperarea căldurii. Instalarea nu presupune tubulatură, ceea ce avantajează desigur. 

Dar nu este de ajuns să deschidem fereastra? Ar fi întrebarea firească ce vine imediat după. De ce am fi dispuși să cheltuim sume mari de bani pentru a monta astfel de sisteme care să ne asigure flux de aer, de ce nu este suficient să ținem ferestrele deschise cât mai mult timp? 

Ventilația tradițională nu este de ajuns. Unde mai punem că și în mediul exterior aerul este foarte poluat, ceea ce înseamnă că înlocuim aerul viciat din interior cu un aer tot de calitate îndoielnică. De asemenea, unele construcții sunt mai vechi și nu sunt proiectate practic, încât să țină cont de nevoile noastre așa cum sunt ele acum. Prea puțin se știa în urmă cu mulți ani despre casa eficientă energetic și nu numai despre aceasta. 

Nu în cele din urmă să vorbim despre faptul că simpla deschidere a ferestrei înseamnă imediat pierdere de căldură iarna. Ar înseamnă ore în șir timp în care să permiteți aerului de la exterior să pătrundă în încăperi și poate nu ar fi de ajuns. De câte ori puteți repeta acest proces zilnic? Așadar automatizarea vine ca o necesitate. 

Altecovent se bucură de una din cele mai bune oferte pentru Ventoxx Harmony

Pentru cei interesați de aceste sisteme și în mod special de cele din gama Ventoxx, Harmony cu conexiune la WiFi este în oferta de la Altecovent. Include telecomandă, are o eficiență de recuperare a căldurii de 74-86% și consum de 1,6-2,6 W/h. 

Oferta curentă de la acest furnizor include kitul la pachet cu filtrele de specifice, cu o reducere de 10%. Pe lângă faptul că este relativ ușor de instalat, acest tip de sistem are și avantaje specifice față de altele din clasa sa. Un astfel de sistem practic vă lansează o invitație de a descoperi confortul de nivel modern. Ventilatorul descentralizat în cauză permite ajustarea vitezei și a direcției de flux de aer conform necesităților fiecărui utilizator. Acestea sunt doar câteva din caracteristicile sistemului. 

Scopul său principal este de a asigura ventilație optimă în spații, consumând însă puțin față de sistemele tradiționale. 

Servicii complete de la Altecovent 

Descoperiți soluțiile complete de ventilație și climatizare de la Altecovent, unul din furnizorii nișei care se pare că s-au gândit la toate. Cu alte cuvinte sunt cei care își completează lista de servicii cu tot ce ține de proiectare și montaj, punere în funcțiune și pe termen lung mentenanță și service. 

Cu o echipă de experți dedicată, oferă servicii personalizate pentru fiecare proiect. De la designul adaptat nevoilor, până la instalarea profesională și mentenanța pe termen lung, sunt partenerul de încredere. Eficiența energetică și calitatea aerului sunt prioritățile, iar soluțiile inteligente contribuie la confortul și bunăstarea în orice spațiu. Fie că sunteți în căutarea unei soluții pentru locuință sau pentru spațiul comercial, Altecovent are expertiza necesară pentru a pune la punct astfel de proiecte ample. De asemenea, de aici pot fi solicitate soluții atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale, pentru sisteme centralizate, dar și descentralizate. 

Convinși că de acestea aveți nevoie? Detalii privind astfel de siseme, să le achiziționați, să cereți oferte personalizate de asemenea puteți descoperi în pagina oficială, ventilatiecurecuperarecaldura.ro.                                          

Contact:

0753 967 762
info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video