Design Plus powered by ISH: competitia care recunoaste 34 produse deosebite

68 vizualizari
Design Plus ISH 2013
Distribuie pe

Un design bun iese intotdeauna in evidenta - fie din cauza conceptului de succes, a alegerii materialului sau a functionalitatii sale inovatoare. Acest lucru este din nou evidentiat de produsele castigatoare ale competitiei „Design Plus powered by ISH” care se evidentiaza in cadrul targului mondial in domeniul designului inovator pentru bai, a solutiilor sanitare durabile si a solutiilor ecologice de automatizari pentru cladiri. Juriul eminent a selectat 34 produse din cele 200 produse provenite din 16 tari, propuse pentru calitatile exceptionale. Acestea vor fi expuse pe durata expozitiei ISH in foaierul Pavilionului 4.2 in perioada 12-16 martie 2013. Ceremonia de premiere va avea loc la ora 14.00, in ziua deschiderii oficiale a expozitiei. Inca odata, German Design Council a supervizat organizarea si buna desfasurare a competitiei.

“Pentru noi, organizatorii targului, este ceva cu adevarat special sa putem oferi o platforma pentru asemenea produse exceptionale, care le proiecteaza de asemenea in centrul atentiei publicului, dincolo de limitele ISH in sine”, afirma dl. Wolfgang Marzin, Presedintele Comitetului Executiv al Messe Frankfurt. “Prin manifestarea „Design Plus powered by ISH” oferim producatorilor si designerilor un instrument de marketing exceptional – o marca a calitatii, care semnaleaza consumatorului ca acesta este un produs de calitate cu mult peste medie”.

Competitia Messe Frankfurt recunoaste acele produse din cadrul expozitiei ISH care imbina designul inovator cu tehnologia eficienta energetic. Pe langa designul salilor de baie si a tehnologiilor sanitare, incalzirea eficienta si aerul conditionat in combinatie cu energiile regenerabile formeaza a doua zona de interes a ISH si a competitiei. Din ce in ce mai important in acest domeniu este designul care favorizeaza usurinta optima si intuitiva de utilizare. „Oamenii sunt in cautarea produselor extrem de inovatoare care ii capteaza imediat cu designul lor ingenios bine-gandit. Adevarul este ca, atunci cand vine vorba de sistemele de incalzire si racire, aspectul si usurinta utilizarii se bucura astazi de o importanta egala cu cea a perfectiunii tehnologice si utilizarii optime a energiilor regenerabile”, explica Lutz Dietzold, Managing Director al German Design Council / Rat für Formgebung.

Toate produsele castigatoare au fost evaluate de specialisti eminenti in domeniu. Gradul continutului inovator, impreuna cu aspectele tehnice si ecologice ale produselor prezentate, au jucat un rol crucial in evaluare, alaturi de calitatea proiectarii si conceptului in ansamblu.

Juriul a fost alcatuit din:
• Barbara Friedrich – from the magazine “Architektur & Wohnen”, Hamburg
• Dr. Michael Herma – Association of the German Central Heating Industry`s Forum for Energy Efficient Building Services Technology (VdZ Forum für Energieeffizienz in der Gebäudetechnik e.V.), Berlin
• Bernhard Heitz – Busch-Jaeger Elektro GmbH, Lüdenscheid
• Sören Jungclaus – Hadi Teherani AG, Hamburg
• Udo Wirges – Central Association of the German Sanitation, Heating and Air-Conditioning Industry (Zentralverband Sanitär Heizung Klima), St. Augustin
• Jens Wischmann – Federation of the German Sanitation Industry (Vereinigung Deutsche Sanitärwirtschaft e.V.- VDS), Bonn

Design Plus
Competitia Design Plus a fost organizata pentru prima data in anul 1983, acum 30 de ani, anul acesta – de catre Initiativa “Form and Life” (Initiative Form und Leben) pentru targul de bunuri de consum “Ambiente”. Sponsorii sai sunt Messe Frankfurt in colaborare cu German Design Council (Rat für Formgebung) si Federatia Camerelor de Comert si Industrie din Germania (Deutscher Industrie- und Handelskammertag). Astazi, aceasta competitie internationala este una dintre cele mai importante competitii de design din Germania.
„Design Plus powered by ISH” este un sigiliu de calitate pentru produsele care se disting tocmai prin ceea ce ISH, expozitia de top din domeniul sanitarelor, serviciilor pentru cladiri, energiei si tehnologiei aerului conditionat reprezinta: produse durabile ce imbina designul inovator cu tehnologia eficienta energetic.

© Foto: Juriul decide produsele castigatoare ale competitiei Design Plus, ianuarie 2013. 
Ulrich Schepp, www.fotografie-schepp.de

Mai multe informatii pe 
http://ish.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen.html 
http://www.german-design-council.de

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video