Schneider Electric investește într-o nouă fabrică inteligentă din Ungaria

57 vizualizari
Schneider Electric fabrica Ungaria
Distribuie pe

Schneider Electric a început lucrările de construcție pentru noua sa fabrică inteligentă din Dunavesce, Ungaria. Cu o investiție planificată de 40 de milioane de euro, șantierul se va întinde pe 25.000 m2 și va avea un număr de 500 de angajați.

Cea de-a 36-a fabrică inteligentă din Europa, aceasta va fi cea de-a 22-a fabrică de inginerie la comandă din regiune, producând aparate de comutație primare și secundare, cabinete și componente de joasă tensiune și o gamă de aparate de comutație de medie tensiune AirSeT fără SF6 de ultimă generație, toate realizate la comandă conform specificațiilor clienților individuali.

Din prima zi de producție, care este planificată în 2024, fabrica va fi zero net. Energia geotermală și cea solară de pe acoperiș o vor alimenta, iar soluțiile de management al energiei EcoStruxure de la Schneider Electric îi vor maximiza eficiența energetică.

În plus, fabrica va prezenta:

  • 30 de stații de încărcare Schneider Electric pentru mașini electrice și 25 de biciclete electrice
  • Apa de ploaie va fi colectată pentru băi și irigații
  • Senzorii Schneider Electric din birouri, săli de ședințe, vestiare și băi vor controla luminile și aerul condiționat pentru a reduce risipa de energie
  • Blocuri de aer pentru a preveni pierderile de căldură la stațiile de andocare a camioanelor și la intrare

„Europa este o regiune importantă pentru Schneider Electric”, a declarat Frederic Godemel, Executive Vice President, Power Systems & Services, Schneider Electric. „Această nouă fabrică inteligentă este un exemplu al modului în care ne consolidăm capacitatea de a răspunde cererii în creștere, pe măsură ce Europa accelerează tranziția energetică și își consolidează independența energetică.”

„Noua fabrică Dunavecse va fi o fabrică emblematică în Europa pentru tehnologiile de medie tensiune”, a declarat Yann Reynaud, Senior Vice President Global Engineering to Order, Schneider Electric. „Suntem încântați să construim mai multe capacități de producție pentru clienții noștri, astfel încât să le putem aduce și mai multă inovație, sustenabilitate și soluții digitale.”

La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologie, prin intermediul unor soluții inteligente, este un drept fundamental al omului. Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii. Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile.

www.se.com/ro  

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video