TAW Energy - Pasiune și calitate pentru un viitor sustenabil - Industria energiei regenerabile

164 vizualizari
TAW Energy
Distribuie pe

Compania TAW Energy, lider în domeniul fotovoltaicelor, a participat la evenimentul anului din România, Energy Strategy Summit 2023 ce a avut loc pe data de 7-8 iunie la Palatul Parlamentului.

În deschiderea oficială au susținut discursuri domnii:

 • Lóránt ANTAL, Președintele Comisiei pentru Energie, Infrastructură energetică și Resurse minerale din Senatul României
 • Bende Șándor, Preşedintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților
 • Dan Dragos Dragan, Secretar de Stat în Ministerul Energiei

Sesiunea 1- Pregătiți pentru transformare

 • Alexandra-Maria Bocse, Consilier de Stat,
 • Departamentul Climă și Sustenabilitate, Președinția României Anna Akhalkatsi, Manager de țară al Băncii Mondiale pentru România și Ungaria
 • George Niculescu, Președintele ANRE
 • Anca Dunca, Vicepreședinte al ACROPO
 • Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței
 • Varinia Radu, fondator și managing partner Energynomics (moderator)

Sesiunea 2- Noi orizonturi

 • Christina Verchere, CEO OMV Petrom
 • Alexandru Chirita, Directorul General al Electrica SA
 • Ondrej Safar, Manager de țară CEZ România
 • Claudia Griech, General Manager E.ON Energie România
 • Corneliu Bodea, Președintele Centrului Român al Energiei – CRE (moderator)

În cele 2 zile ale evenimentului, au fost discuţii despre sectorul energiei verzi, strategii de creştere şi dezvoltare a României, securitatea cibernetică în domeniul energiei, turbine eoliene şi tehnologia offshore, îmbunătăţiri ale serviciilor cu privire la panourile fotovoltaice şi proiecte de viitor.

Dragoş Luca, manager TAW Energy declară: “Ne bucurăm că am putut să participăm în calitate de parteneri la un astfel de eveniment ce îşi propune să aducă schimbări reale. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei societăți sustenabile și să fim un partener de încredere pentru toți cei interesați de soluții energetice regenerabile. Împreună cu o parte din echipa noastră, am participat la eveniment în ambele zile şi a fost o plăcere pentru noi să putem discuta direct, cu persoanele interesate de investiţia în energia verde şi să vedem un interes crescut cu privire la panouri fotovoltaice.

Într-o perioadă în care sustenabilitatea și energia regenerabilă devin din ce în ce mai importante, TAW Energy își propune să fie un factor de schimbare și inovare în industria energetică din România. Compania se concentrează exclusiv pe furnizarea de soluții complete în domeniul energiei regenerabile, punând la dispoziție tehnologii avansate și servicii personalizate pentru clienți.

Prin utilizarea panourilor fotovoltaice de ultimă generație, TAW Energy contribuie la dezvoltarea unei infrastructuri energetice durabile și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Tehnologiile avansate pe care le implementează permit obținerea de energie electrică curată și regenerabilă, contribuind astfel la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Calitatea serviciilor lor reprezintă un pilon esențial în misiunea lor de a aduce schimbări pozitive în industria energetică din România. Echipa lor este dedicată tuturor proiectelor din întreaga ţară şi asigură o abordare profesionistă în toate etapele proiectelor lor, de la consultanță și proiectare, până la instalare și mentenanță. TAW Energy se preocupă să ofere soluții personalizate și eficiente, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui client.

TAW Energy este determinată să devină un lider în domeniul energetic și să aducă schimbări semnificative în România prin tehnologiile de ultimă generație ale panourilor fotovoltaice și prin servicii calitative la prețuri extrem de accesibile.

Pentru mai multe informații despre TAW Energy și serviciile lor, vă invităm să îi contactați la adresa de email contact@tawenergy.ro sau să accesați website-ul acestora şi reţelele de social media.

Inovația începe cu integritate și se termina cu eficiență!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video