Conferinta Europump cu privire la aplicarea regulamentelor Ecodesign

77 vizualizari
eco design
Distribuie pe

Conferinta Europump va reuni pe data de 7 martie 2013 diverse personalitati din partea Comisiei Europene, producatori de pompe, participanti din partea organizatiilor europene si internationale de standardizare CEN, pentru a discuta deschis implementarea regulamentelor Ecodesign cu privire la pompele de apa si cele de circulatie.
“Participantii la conferinta vor discuta implementarea Regulementelor Ecodesign in cadrul industriei pompelor, scopul fiind acela de a ajuta producatorii europeni de pompe in implementarea corecta a regulamentelor Ecodesign pentru aceste produse”, afirma Guy Van Doorslaer, Secretar General al Europump, Asociatia Europeana a Producatorilor de Pompe.

Intalnirea va avea loc la Bruxelles, Belgia, in 7 martie, intre 10.00-16.30. Sesiunea de dimineata va fi axata pe aspecte generale ale directivei Ecodesign. Alte doua sesiuni vor dezbate modalitatile de aplicare a Regulamentului Comisiei Europene 641/2009/EC si a amendamentului 622/2012/EC avand in vedere cerintele ecodesign pentru pompele de circulatie si modalitatea de aplicare a Regulamentului Comisiei Europene 547/2012/EC de implementare a Directivei 2009/125/EC referitoare la cerintele ecodesign pentru pompele de apa. La aceste sesiuni se va dezbate in detaliu continutul Regulamentelor si standardelor. Speakerii vor expune Ghidurile disponibile din partea Comisiei Europene si Europump, Asociatia Europeana a Producatorilor de Pompe si vor studia continutul acestora. Participantii la conferinta sunt incurajati sa vina cu intrebari pentru a se asigura ca acest eveniment le ofera o valoare adaugata reala.

Despre Europump
Europump, Asociatia Europeana a Producatorilor de Pompe a fost infiintata in 1960. Ea reprezinta 18 Asociatii Nationale din 15 State Membre ale UE, Turcia, Rusia si Elvetia. Membrii Europump reprezinta peste 450 companii cu o productie colectiva in valoare de peste 10 miliarde euro si 100.000 angajati in intreaga Europa. Imbunatatirea performantelor pompelor pentru lichide creste productivitatea sectoarelor utilizatorilor finali, contribuind la competitivitate si crestere economica. Productia de pompe este un sector aflat in crestere; detinand aproape jumatate din totalul exporturilor mondiale si 40% din cererile de brevet majore, industria Vest-europeana a pompelor este lider economic, comercial si tehnologic.

www.europump.org

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video