KLUDI LOGO: Dusul clasic se reinventeaza

99 vizualizari
Kludi Logo
Distribuie pe


Capul de dus pentru o experienta perfecta la dus: din acest motiv, il controlam bine, ofera o experienta relaxanta si se integreaza in designul din orice baie. Cum aceste standarde evolueaza in timp, Kludi aduce o versiune revizuita a succesului clasic pe piata: designul KLUDI LOGO a fost adaptat cu grija si imbunatatit cu functii suplimentare ca aceea de golire.

Dusurile de mana sunt mai plate si mai usoare, integrandu-se in designul KLUDI LOGO. Dusul cromat este mai subtire si mai elegant decat predecesorul sau. Se manevreaza confortabil si ofera o senzatie rafinata la atingere datorita tranzitiei fine de la capul de dus la manerul plat. Capul de dus a fost marit la 9.5 cm dupa nevoile consumatorului din zilele noastre, garantand o experienta de neuitat cu unul (1S) sau trei tipuri de jet (3S).

In ambele versiuni ale capetelor de dus Logo, ofera o dispersie revigoranta si puternica a apei ca si standard. In plus, versiunea 3S are functiile Soft Jet si Booster, care pot fi selectate usor prin rasucirea unui buton. Pentru Soft Jet, Kludi este primul producator german care foloseste mini-aeratoare de 6mm: aranjate in forma de U, ele produc un jet foarte fin, in care picaturile raman distincte si pastreaza forma jetului pentru o experienta relaxanta la nivelul pielii. Cu 14 orificii centrate, Booster produce un jet puternic care este excelent pentru relaxarea musculaturii si hidromasaj. Este, de asemenea, eficient in curatarea cabinei de dus sau a lavoarului.

Gata cu picurarea
Am putea scrie o carte, si noi si dusul nostru despre dusurile care picura. De obicei, cand curatam cabina de dus, din dus se vor scurge ultimele picaturi exact in zonele abia sterse. Oricum, dusurile care picura, sunt folositoare pentru ca apa reziduala nu ramane in capul de dus deteriorandu-l. Cu versiunea 3S de la Kludi, enervantele dusuri care picura tin de domeniul trecutului. Cu functia de golire de la baza dusului, ne asiguram ca apa care a ramas in capul de dus se scurge cand vrem noi. Fara picurare, fara batai de cap!

Kludi va ofera pe langa noile capete de dus Logo si noile suporturi de dus cu tija de 60 sau 90 cm, impreuna cu furtunul de dus slim de 1.8 cm. Marginile suportului de dus au culori specifice, cu referire directa la Logo. Suporturile de dus Logo au tot ce va doriti: suportul de dus transparent permite montarea si demontarea chiar si cu mainile ude, in timp ce robinetul de fixare este simplu de operat. Setul de dus Logo este completat de greu incercatul furtun de dus Logo Flex de 160 cm, care asigura o mobilitate maxima la dus.

Cu multe idei bune si produse noi KLUDI este de multi ani unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de baie, baterii de bucatarie si dusuri. KLUDI a adus noutați in domeniul sau de activitate inca din 1926 cu ideile sale revoluționare si produse practice pentru baie si bucatarie. Multe dintre caracteristicile bateriilor si dusurilor moderne au fost realizate in Menden. Multe dintre ele sunt inca disponibile doar la KLUDI. Munca de pionierat a fost prestata de exemplu la invenția bateriei cu multi-racord, care asigura posibilitatea de racordare suplimentara pentru masina de spalat haine si cea de spalat vase. Alt exemplu ar fi bateria cu racord baioneta, pentru montarea in imediata apropiere a ferestrei sau prima baterie hibrid din lume, cu deservire manuala sau fara atingere a bateriei de bucatarie KLUDI E-GO. Peste 1.000 de angajați aigura ca designul si tehnologia din Germania sa ajunga prin produse in peste 100 de țari din lumea aceasta si sa corespunda solicitarilor si standardelor riguroase ale clienților. Mai mult de 50% din vanzari se realizeaza in afara Germaniei, de aceea KLUDI deține pe langa sediul central din Menden, inca 12 centre de comercializare pe plan internațional, dar si 3 fabrici in Europa si 2 in afara ei.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video